reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

Sandra wow :-)
ja pewnikiem jutro ugotuję coś swojego Piotrusiowi...

dziś dostał pół bułeczki z masełkiem i szyneczką. zjadł kilka kawałków a potem zaczął pluć i skończyło się na kaszce.
no, ale powoli do przodu :tak:

reklama
Zupke po ugotowaniu mozesz podac dizecku w dniu ugotowania i nastepnego dnia, na trzeci juz nie, wiec lepiej zagotowac...
Czyli mam zakrecic sloiczek, dac go do gory nogami i wstawic do garnka z gotujaca sie woda? :confused: Ciemna jestem jezeli chodzi o cos takiego. Jak dlugo trzeba to trzymac na piecu?

Sandra ja od zagotowania trzymam ok. 15 minut a co do kaszki to z babnanami i sucharka mi jest z Bobovity innych nie kupuje , z Nestle mi sie robiły grudki a z Humany w naszym realu nie ma więc zostaliśmy przy bobovicie:-p

Ewa, a makrele to taka w calosci wedzona kupujesz, tak? U nas narazie ryby sa w formie dan sloiczkowych.

tak, w całości:-)
narazie podałam jej niewielką ilość tej rybki, ale z czasem zacznę podawać troszke więcej:tak::tak:
A ja wczoraj poszalalam, pojechalam do Auchan i nakupilam miesiw i warzyw i porobilam Sarze cala szuflade zamrazarki poporcjowanych skladnikow na rozne dania :-) Do polnocy nad tym siedzialam, ale mysle, ze na ponad miesiac na pewno tego starczy :tak::-)

o maj gasz:szok::szok: sandra jesteś the best:tak::tak: wielkie brawa:):)

za to babnanowa z sucharkami zazerała by sie codziennie

u nas identycznie - ta bananowa mleczno-pszenna z sucharkami (z bobovity) góruje

Sandra ja od zagotowania trzymam ok. 15 minut :-p
I ma sie caly czas woda gotowac :confused: Czy sie wylacza piec po zagotowaniu? Kurde, sorry ze tak truje, ale nie chce gotowac po to, zeby do kosza poszlo wszystko :-p

Chyba wyprobuje ta kaszke bananowa skoro taka pyszna :tak: Z Bobovity to u nas na 1. miejscu Stracciatella :tak::-)

A u nas z nowosci była podana zupka pomidorowa z ryżem która została zaakceptowana:tak:i pierwszy raz podalam serek Bakuś którego zjadła z wielkim apetytem ale reakcja po zjedzeniu była zawrotna.........chlusnęło z niej jak z fontanny. Więc na razie Bakusiom mówimy nie.:no:

reklama
Do góry