reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Czyli mam zakrecic sloiczek, dac go do gory nogami i wstawic do garnka z gotujaca sie woda? Ciemna jestem jezeli chodzi o cos takiego. Jak dlugo trzeba to trzymac na piecu?Zupke po ugotowaniu mozesz podac dizecku w dniu ugotowania i nastepnego dnia, na trzeci juz nie, wiec lepiej zagotowac...
Sandra ja od zagotowania trzymam ok. 15 minut a co do kaszki to z babnanami i sucharka mi jest z Bobovity innych nie kupuje , z Nestle mi sie robiły grudki a z Humany w naszym realu nie ma więc zostaliśmy przy bobovicie
Ewa, a makrele to taka w calosci wedzona kupujesz, tak? U nas narazie ryby sa w formie dan sloiczkowych.
tak, w całości:-)
narazie podałam jej niewielką ilość tej rybki, ale z czasem zacznę podawać troszke więcej
A ja wczoraj poszalalam, pojechalam do Auchan i nakupilam miesiw i warzyw i porobilam Sarze cala szuflade zamrazarki poporcjowanych skladnikow na rozne dania :-) Do polnocy nad tym siedzialam, ale mysle, ze na ponad miesiac na pewno tego starczy :-)
o maj gasz sandra jesteś the best wielkie brawa
za to babnanowa z sucharkami zazerała by sie codziennie
u nas identycznie - ta bananowa mleczno-pszenna z sucharkami (z bobovity) góruje
sandra1982
I ma sie caly czas woda gotowac Czy sie wylacza piec po zagotowaniu? Kurde, sorry ze tak truje, ale nie chce gotowac po to, zeby do kosza poszlo wszystkoSandra ja od zagotowania trzymam ok. 15 minut
Chyba wyprobuje ta kaszke bananowa skoro taka pyszna Z Bobovity to u nas na 1. miejscu Stracciatella :-)
sandra1982
To teraz juz wszystko wiem ;-):-) Biore sie po pracy za gotowanie na najblizsze 3 dni.woda cały czas bulgocze;-)
A, jeszcze jedno: takie zagotowane sloiczki jak dlugo mozna przechowywac w lodowce?
dzustta
Mama sierpniowa'06
A u nas z nowosci była podana zupka pomidorowa z ryżem która została zaakceptowanai pierwszy raz podalam serek Bakuś którego zjadła z wielkim apetytem ale reakcja po zjedzeniu była zawrotna.........chlusnęło z niej jak z fontanny. Więc na razie Bakusiom mówimy nie.
reklama