Macie racje. Zreszta, i tak bym tak dlugo nie wytrzymala z podawaniem jakiejs malej dawki, zwlaszcza, ze moja mala do tej pory wszystko bardzo dobrze toleruje.
Jeszcze tylko jedno male pytanie, czy zamiast kaszki manny, moge po prostu podac troszke takiej gotowej kaszki, ale z glutenem (jak Bobovita w Polsce)?
buziaczek1626 - tak z ciekawosci, jaki jest ten nacisk na gluten w UK? Zeby wlasnie podawac duzo? Tak tylko sie pytam, bo jak narazie, to moje wrazenia sa takie, ze na ogol, to oni sie tu nie przejmuja
Dziekuje za wszyskie odpowiedzi!
No pewnie ze mozesz one sa najlepsze Moja Blanka nie chce mannej bo nie smakuje jej ale zajada sie kaszkami bobovity wszystkimi, pare razy dziennie
Jezeli wszystlko dobrze toleruje to pewnie jak Blania i gluten dobrze przyjmie takie jest moje zdanie ale zawsze sprawdzaj jak sie ma , i jak kupka bo zawsze jest twardsza po kaszy mannej
Nie wiem czy zeby podawac duzo ale zauwaz ile w sloiczku jest wazych a ile makaronu... takze glutenu ejst duzo ...noi zauwazylas jakie maja napoje dla dzieci jaki skromny ubogi wybor chyba ze dwa rodzaje smakow a nie to co w PL , oni odrazu daja z konserwantami napoje normalne