reklama
martap22
Mama kwietniowa 2006
my nadal głównie na mleczku i kaszce jedziemy,mala nie jada zadnego dania sloiczkowego na tyle zeby byl to caly posilek,zje pare lyzeczek i juz!ale o wiele bardziej lubi domowe obiady, ziemniaki po prostu uwielbia,lubi tez takie zwykle jabluszka kosztelki i kluseczki lane. a od kiedy mozna dawac banana??
Martap - Norbik je juz surowego banana od dobrych kilku tygodni. Nic mu nie jest i w dodatku jest to jego ulubiony owoc - chyba dlatego, ze slodziutki. Zaczelismy od malego kawaleczka, teraz zjada 2/3. Czesto mieszam mu razem z tartym jabluszkiem. Ja przy wyborze nowych potraw kieruje sie sloiczkami, tzn. jesli jakis skladnik w sloiczku mozna podawac od danego miesiaca, to ja przyjmuje, ze "w naturze" rowniez od tego samego wieku. Jak narazie dziala!:-)
no prosze - to moze i ja sie skusze na banana
a ... i chcialam dodac ze suszone sliweczki bardzo smakuja malej sa duuuzo lepsze nic jabluszko - moze jutro zmieszam jej razem oba owoce ??? a za 2 dni chce malej wprowadzic zupke z mieskiem - mam nadzieje ze bedzie wcinac rownie dobrze jak te jarzynowe
a ... i chcialam dodac ze suszone sliweczki bardzo smakuja malej sa duuuzo lepsze nic jabluszko - moze jutro zmieszam jej razem oba owoce ??? a za 2 dni chce malej wprowadzic zupke z mieskiem - mam nadzieje ze bedzie wcinac rownie dobrze jak te jarzynowe
Ojejku to moja Maja to malenstwo przy waszych dzieciaczkach(( We wtorek bylismy u lekarza i wazymy 7150 g i mierzymy tylko 66cm (ale to jakos wto niechce wiezryc bo Maja ubiera body rozmiar 80 tylko na szerokosc wszystko zaszerokie ) Kurcze ona taka drobniutka a juz wstaje skad ona ma tyle sily.
A my nadal jemy ta ochydna kaszke bezmleczna z bananami, no jej smakuje, jemy tez sloiczki z obiadkami, oczywiscie owoce no i najwazniejszy cycek ))ostatnio sie buntuje jak jej go zabieram bo chce sobie jeszcze pociumciac)) NO i jutro sprobujemy flipsow jak juz piszecie ze mozna jesc))
A my nadal jemy ta ochydna kaszke bezmleczna z bananami, no jej smakuje, jemy tez sloiczki z obiadkami, oczywiscie owoce no i najwazniejszy cycek ))ostatnio sie buntuje jak jej go zabieram bo chce sobie jeszcze pociumciac)) NO i jutro sprobujemy flipsow jak juz piszecie ze mozna jesc))
Banany - jemy,
biszkopty - lekarka zapytała się, czy karmię Jagodę piersią i jeśli tak, to mogę jej dać biszkopty, bo będzie Jagoda pod osłoną mojego mleka.
wzrost - też nie wierzę, bo stałam ostatnio z koleżanką i jej córka była wyraźnie mniejsza, a po zmierzeniu wyszło, że jest większa. Poza tym ubranka mówią same za siebie
biszkopty - lekarka zapytała się, czy karmię Jagodę piersią i jeśli tak, to mogę jej dać biszkopty, bo będzie Jagoda pod osłoną mojego mleka.
wzrost - też nie wierzę, bo stałam ostatnio z koleżanką i jej córka była wyraźnie mniejsza, a po zmierzeniu wyszło, że jest większa. Poza tym ubranka mówią same za siebie
Zuzia ta kaszka jest z Nestle, chyba wszystkie kaszki mleczno-ryzowe nestle ma od 10 miesiąca ciekawe czemu BoboVity nie kupuję bo jakoś nie spasowała mi ta firma, Karolinka dwa razy wymiotowała po deserkach więc całkowicie przeszłam na Nestle, kupuję też deserki z Hippa i Gerbera.
Bananki Karolcia jadła jak na razie słoiczkowe i jej bardzo smakowały, a jak podajecie te normalne? Zmiksowane czy zgniecione widelcem Koleżanka która ma miesiąc starszą córcie gniecie jej widelcem i małej bardzo smakują
Bananki Karolcia jadła jak na razie słoiczkowe i jej bardzo smakowały, a jak podajecie te normalne? Zmiksowane czy zgniecione widelcem Koleżanka która ma miesiąc starszą córcie gniecie jej widelcem i małej bardzo smakują
reklama
Podziel się: