reklama
a my zajadamy sie zupka tak mocno ze az sie dziwie czylu udsalo mi sie zastapic jeden posilek z piersi zupka a w tygodniu ch ce dodac owoce jako kolejny posilek ... mam nadzieje ze sie uda kaszki nadal w odstawce - za jakis czas znowu podam i zobaczymy co bedzie - moze tez kupie ta bananowa
moja mala wczoraj zjadla sloiczek 150 ale gdyby bylo wiecej to tez by chyba zmiescila - ale my jemy zupki dopiero od tygodnia wiec mysle ze sie jeszcze rozkreci
a czy dajecie swoim maluszkom biszkopty bezglutenowe badz flipsy ? bo ja daje flipsy - mala smiesznie je wcina i zawsze sie cala upacka
a czy dajecie swoim maluszkom biszkopty bezglutenowe badz flipsy ? bo ja daje flipsy - mala smiesznie je wcina i zawsze sie cala upacka
tez sie nad flipsami zastanawialam ale Franek tak jak Kubus potrafi juz odgryzc kes wiec zabardzo nie wiem czy dawac czy nie???
A co do zupki to u nas ida dwa sloiczki na jedno posiedzenie
nie wiem czy to nie przegiecie bo niby w tabelkach jest 150 ml ale tabelka tabelka a nasze dzieci chyba same wiedza czy maja juz dosc czy nie....
A co do zupki to u nas ida dwa sloiczki na jedno posiedzenie
nie wiem czy to nie przegiecie bo niby w tabelkach jest 150 ml ale tabelka tabelka a nasze dzieci chyba same wiedza czy maja juz dosc czy nie....
reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Buba - ja też na początku się bałam dawać mu flipsy, jak zobaczyłam, że odgryza taki wielki kawałek, ale on sobie doskonale z tym radzi. Jeszcze jak ostatnio byliśmy u lekarza to też o to pytałam i pediatra powiedziała, że jak najbardziej dawać. W końcu musi wiedzieć, po co ma te zęby;-)
A mierzyłaś ile to jest w ml te dwa słoiczki, bo na nich jest podane chyba w gramach
A mierzyłaś ile to jest w ml te dwa słoiczki, bo na nich jest podane chyba w gramach
Podziel się: