reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
To fakt, teraz dopiero przeczytałam - chyba przesadzili z tym, że od 7 m-ca. Groszek podaje się co prawda od 7 m-ca, ale chyba nie w takim "towarzystwie". Ja bym zrobiła standardową zupkę jarzynową i dodałabym do niej groszek, ale chyba bym go ugotowała osobno, bo groszek trzeba przetrzeć przez sitko, a ja zupki tylko miksuję.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
wlasnie sobie uzmyslowilam ze do mojej zupki z kabaczka jak bylam w polsce tesciowa kaszke manna dodala a to maka pszenna a to cholera z niej dobrze ze wczesniej na to nie wpadlam bo bylo by goraco.Ja jak nieraz wyjdzie za rzadka dodaje kaszki ryzowej a nie mannej , ale mnie nosi
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Tak tylko chodzi ogluten,ktory moze bidy narobic w mozgu.Wszkole tukli nam do glow zeby uwazac i czterech podstawowych zborz nie dawac do okolo roku,tukli to cale dwa lata bez przerwy a tu prosze chwila nieuwagi i jest podane.Na szczescie nic nie bylo i uczulenia tez nie ma , kuzyn po kaszce wypiekow dostal ze hoho i trzebabylo do lekarza inomig :-(
reklama
Pozazdrościć ile różności wasze dzieciaczki już jedzą. U nas ciągłe porażki, mimo leku na odczulanie Kubusiowi prawie wszystko szkodzi:-( na razie mamy tylko 2 produkty które mu nie szkodzą kleik ryżowy i o dziwo śliwka, z tym że kleik zje tylko wtedy jak dodam śliwkę, sam jest blee. Teraz testujemy ziemniak, narazie po 2 dniach wszystko ok, ale mały nie jest zachwycony smakiem zjada troszkę
Podziel się: