reklama
buba - nie, nie, to nie sa posilki mojej malej - to byla propozycja dla zuzi czym zastapic mleczkoidziu no prosze jak twoja mala kaszke polubila :-) i cycusiowe mleczko na inne smakolyki zamienila.Zuch dziewczyna!!
moja mala je kaszke tylko raz ale z checia inne posilki to zupka oraz deserek - pozostale to cyc
A u nas maja nadal je kaszke ryzowa ale tylko na wodzie ale oprocz bananowej zjada tez jablkowa. Maleczne dalej jej nie smakuja :-(
Probowalam jej podac do picia mleko modyfikowane i beeeee jak sie krzywila.
No ale jest jakis postep mloda zaczela pic, rozcienczam jej soczki z woda i wciaga cala butle.
Zjada tez obiadki sloiczkowe ale najbardziej jej smakuja robione przez mamusie, osatnio sprobowala buraczkowej mniam mniam zjadla cala miseczke, ja jej nie miksuje tylko rozdrabniam widelcem jejku jak ona wtedy zuje to jedzonko )) (oczywiscie zupki bez smietanki)
Probowalam jej podac do picia mleko modyfikowane i beeeee jak sie krzywila.
No ale jest jakis postep mloda zaczela pic, rozcienczam jej soczki z woda i wciaga cala butle.
Zjada tez obiadki sloiczkowe ale najbardziej jej smakuja robione przez mamusie, osatnio sprobowala buraczkowej mniam mniam zjadla cala miseczke, ja jej nie miksuje tylko rozdrabniam widelcem jejku jak ona wtedy zuje to jedzonko )) (oczywiscie zupki bez smietanki)
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Kuba w sobotę wciągnął deserek z jogurtem (ten po 6 m-cu), bo w domku akurat już nic innego nie było i nic złego się nie działo:-). A deserek smakował bardzo.
Woloszki - widzę, że Twoja mała ma taki sam gust kulinarny, jak mój Kubula.
Woloszki - widzę, że Twoja mała ma taki sam gust kulinarny, jak mój Kubula.
reklama
Podziel się: