reklama
Idziu mi mama dosladzala wode i herbatki jak bylam mala i efekt jest taki ze teraz slodze herbate 5 lyzeczek tak wiec zgodze sie z Toba ze poki mozna to niedosladzac.A zdrugiej strony to 1/4 lyzeczki na butle to nie jest chyba jakos strasznie duzo?
Priscilla
Fan(ka)
Bez przesady. Ja jako dziecko zawsze pilam slodkie napoje, a teraz herbaty w ogole nie slodze. Kawy tez nie slodzilam przez wiele lat. Teraz zaczelam pol lyzeczki. No, ale kazdy ma swoje zasady.
Viki nie chciala pic samej wody, a jak zaczelam jej slodzic, to po 150ml placze, ze chce jeszcze
Viki nie chciala pic samej wody, a jak zaczelam jej slodzic, to po 150ml placze, ze chce jeszcze
dokladnie - kazdy ma swoje zasady
a ja dzisiaj dalam malej napis sie z niekapka avntu i nawet jej to lepiej wychodzilo niz ze smoczka z butli zniknelo 20 ml wody - z czego okolo polowy wyplynelo z buzi po brodzie na body ;-) ale widzialam przynajmniej ze sie nie bawi tylko stara sie pic ... moze to jest sposob na nia
a ja dzisiaj dalam malej napis sie z niekapka avntu i nawet jej to lepiej wychodzilo niz ze smoczka z butli zniknelo 20 ml wody - z czego okolo polowy wyplynelo z buzi po brodzie na body ;-) ale widzialam przynajmniej ze sie nie bawi tylko stara sie pic ... moze to jest sposob na nia
JustynaR.
Zakochana Fanka
a Amelcia dzisiaj zajadała zupkę jarzynową z indyczkiem bardzo jej smakowała ale musiała dostac mało jak na pierwszy raz...teraz czas na Oliwera a jesli chodzi o niekapki to tez uważam ze za wczas, a co do słodzenia...lekarz mi mówił ze słodzenie glukozą kiedyś było modne ale już się tak nie podaje żeby dzieciaki nie polubiły słodkiego smaku bo potem mogą sie nie chwycić czegoś innego....najlepiej soczki jabłkkowe z winogronami itd...albo sama woda! bezsmakowe rzeczy nasze pociechy tez muszą poznac!
JustynaR.
Zakochana Fanka
zuzia1 z tym wprowadzaniem jedzonka jest różnie ale raczej jednocześnie choć już mają różne ulubione smaki ale Amelia chętniej zajada jakieś nowości a Oliwier wszystko znane to akceptowane czy on kiedyś spróbuje czegoś nowego :-) uwielbia deserek z jabłuszka jak mu dałam do spróbowania jabłuszka z owocami leśnymi to jż było beeee zobaczymy jak będzie!
reklama
Podziel się: