reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzamy nowe pokarmy

reklama
Zielona - to fajnie, że synuś tak polubił obiadki:-). Mój niestety ciągle uważa, że cycuś jest najfajniejszy. I niech sobie cycoli, skoro i tak zostaję z nim w domku;-), ale najbardziej bym chciała, żeby znowu zaczął pić z butli (chociaż moje mleczko), bo jestem uwiązana:-(

moje dzieciaki ze smakiem zajadają kaszki: bananowe, malinowe i z jabłuszkiem:happy:
ale jakoś nie przepadają za zupkami jarzynowymi czy marchewkowymi ale szczerze mówiąc sama bym się tego nie chwyciła:-)

zuzia - moja mala tez nie chce pic z butli ... owszem na jej widok az podskakuje ze szczescia ale dla niej to tylko zabawa ... dodam ze daje jej wode do picia bo karmie tylko piersia ...

Mój nie chce ani soczków, ani wody, tylko cycuś jest the best:-). A z butli kiedyś umiał pić - moje mleczko i herbatki jak były upały. Zraził się jak chcieliśmy mu wprowadzić mleko modyf. i od tego czasu butla jest beee. Z kubkiem niekapkiem też próbowaliśmy, ale troszkę pociągnie i już nie jest zainteresowany:-p.

Zielona - troszkę Ci zazdroszczę. Ale myślę, że mój też się w końcu przekona. Przecież nie będzie wiecznie tego cyca mamlał :-D.

reklama
Do góry