reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzamy nowe pokarmy

reklama
Victor też przy ząbkach ma biegunke.
Babany zatwardzaja.
Zupiki tez miksuje jak Buba po rozmrożeniu i przegotowaniu.
U Victora robią furore całe jabłka,wczoraj sobie wziełam a on przylazł i awanture mi zrobił,że też chce i tyle było mojego jabłka(lenistwo moje bo nie chciało mi się iść do kuchni po następne)
 
Papajka - rozwaliłaś mnie tymi pytaniami. Niezły z Ciebie lajkonik w tej dziedzinie :) :-D

hmm, no cóż, na swoje usprawiedliwienie dodam, że w kwestii wekowania byłam za opcją wieczkiem do góry, ale mąż mnie zbałamucił i zakręcił tak, że gotowałam na odwrót. instynkt kucharski :)-D:-D:-D:-D:-D:-D) podpowiadał mi jednak że coś jest nie tak i okazało się że mam rację:tak::tak::tak::tak: przynajmniej w tej kwestii:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
rzeczywiście zaawansowane gotowanie nie jest moją mocna stroną ale za to robię rewelacyjne cappucino tri colore:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
 
hmm, no cóż, na swoje usprawiedliwienie dodam, że w kwestii wekowania byłam za opcją wieczkiem do góry, ale mąż mnie zbałamucił i zakręcił tak, że gotowałam na odwrót. instynkt kucharski :)-D:-D:-D:-D:-D:-D) podpowiadał mi jednak że coś jest nie tak i okazało się że mam rację:tak::tak::tak::tak: przynajmniej w tej kwestii:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
rzeczywiście zaawansowane gotowanie nie jest moją mocna stroną ale za to robię rewelacyjne cappucino tri colore:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Hihi! Dobre!

Też się zastanawiam nad tym cappuccino. Jakie to?
 
reklama
Jeszcze z kuchni by nie wyszła ;p
Na razie niech napisze jak się je robi. Jak nam nie wyjdzie, to będziemy molestować ;p
 
Do góry