reklama
hej,a moja Milenka je kleik ryżowy,kaszkę ryżową,marchewkę,jabłko,Wczoraj próbowałam dać jej ziemniaka z masełkiem,ale pluła dalej,niż widziała.A dziś dostała banana z kleikiem ryżowym ze słoiczka-żeby mogła to zjadłaby chyba cały słoiczek.Wogóle Milenka otwarta jest na nowe smaki,co mnie bardzo cieszy:-):-):-)
agapa
Fanka BB :)
No właśnie, sporo waży. Moja na samym cycu i jak miała 4 m-ce 1 tydzień i 3 dni to ważyła 7200g i 66cm.Joasia,ale za to teraz twoj nadrabia :-)Ale 9 kg to nie za duzo
ale dzieci są różne.U mojej siostry mały miał 3 m-ce i też wazył 7200 i 64cm
monikasia
No ale Joasi maly urodzony w stczniu jak dobrze pamietam...Wiec chyba dobrze jest
monikasia
Moja Emisia wczoraj podjadla ziemniaczki z dynia Hippa. Chyba jej smakowalo ale zjadla jak zwykle malutko doslownie 3 lyzeczki i chciala cyca...Soczek marchwiowy podaje lyzeczka ale pluje jak niewiem co...
MOJ DZISIAJ DOSTAŁ BANANKA HIPPA.... WYPLUL WSZYSTKO CO DOSTAL... ALE MARCHEWECZKE Z JABŁUSZKIEM OPACHOLIŁ WCZORAJ CAŁĄ...... I BYŁO PYCHA:d SOCZKÓW MAŁY PIC NIE CHCE... ALE OSTATNIO ZASMAKOWAŁ W HERBATCE HIPPA..... WIEC TROSZKĘ POPIJA
A moja to nic jeść nie chce z nowości tylko mleczko:-(Od 2 tygodni prubuję podowac jabluszko z marchewka ale na sam widok łyżeczki to krzyczy i płacze i pluje.Do butli z mlekiem wsypalam troche kaszki to poczula że chce oszukac i tez pić nie chciala.Był tylko płacz.Dopiero jak zrobilam zwykle mleczko to wypiła i zadowolna że mamie nie udalo sie oszukac.Wrrrrrrrr
Jak ją zmusic do jedzenia,a może poprostu jeszcze dla niej za wcześnie
Jak ją zmusic do jedzenia,a może poprostu jeszcze dla niej za wcześnie
reklama
Podziel się: