reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Shingle moj maly zaczal pic dwa tyg temu,ale domaga sie tego tylko raz dziennie a tez jest na modyfikowanym,wczesniej to plakal jak poczul cos innego niz mleko.Moim zdaniem dziecko musi sie przekonac do danej rzeczy i czasami trwa to naprawde dlugo,i tak jest z naszymi dziecmi.Moj maly co prawda pije ale tylko jeden rodzaj soczku,bo wszystko inne jest beee,a w dodatku soczek musi byc cieply,jak jest zimny to nie chce, tak samo jest z jedzeniem,narazie nasze dzieci nie chca jesc a przyjdzie czas ze zaczna,musimy cierpliwie czekac
Ja rozmawialam z lekarzem i mowil ze jak dziecko nie chce pic to mam go nie zmuszac,wiadomo mleko jest rozrabiane z woda wiec dziecko sie nie odwodni;-)
Ja rozmawialam z lekarzem i mowil ze jak dziecko nie chce pic to mam go nie zmuszac,wiadomo mleko jest rozrabiane z woda wiec dziecko sie nie odwodni;-)
monikasia
Fanka BB :)
Moja mala tez malutko pije ale z lyzeczki to jej nawet niezle idziie i zaczela tak juz lepiej pic jakies3tyg temu...
Bylam dzis u lekarza i powiedzial, ze moge jej rozcienczac mleko- normalne mleko zeby wtedy moze lepiej pila.Proponowac jej czesciej jakis sok lub herbate.
Bylam dzis u lekarza i powiedzial, ze moge jej rozcienczac mleko- normalne mleko zeby wtedy moze lepiej pila.Proponowac jej czesciej jakis sok lub herbate.
zabeczka
Fanka BB :)
Shingle, bardzo ladnie twoja mala wazy moj dla porownania wazy 7850 i ma 73cm, a je moim zdaniem duzo Wiec widocznie twojej corci to co je w tej chwili wystarczy. Kazdy czlowiek jest inny i musimy o tym pamietac, a nie sztywno trzymac sie jakis regul, norm
To widze ze moj babel az za duzo wazy a osattnio balam sie ze za malo przybiera bo stoi w miejscu na 9 kg a ile ma dlugosci to nie wiem bo ta numeracja jest w caly swiat;p
jak sie dodaje fotki to bym cos wrzucila tylko wlasnie nie mialam pojecia jak
pzdr
jak sie dodaje fotki to bym cos wrzucila tylko wlasnie nie mialam pojecia jak
pzdr
reklama
Wiecie to moje drugie dziecko więc już nie świruję na maxa z tym jedzeniem. Mój Lolek jak był niemowlakiem jadł przecudnie, a potem Mu się odmieniło. Teraz jest wysoki i okrutnie chudy Mała odrazu postanowiła nie jeść za wiele żeby później nie musieć się dietować
Podziel się: