reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

Mati dzis dostal jabłko z dynią jak zwykle mu smakowało zreszta jemu z łyżki to wszystko samkuj ;D
O 9 zjadl troche kaszki z krzykiem bo byl tak spiący i padł i tearz sie boje ze mi sie niedlugo obudzi i bedzie wojował :/

reklama
miyu pisze:
Mati dzis dostal jabłko z dynią jak zwykle mu smakowało zreszta jemu z łyżki to wszystko samkuj ;D
O 9 zjadl troche kaszki z krzykiem bo byl tak spiący i padł i tearz sie boje ze mi sie niedlugo obudzi i bedzie wojował :/
trzymaj kaszkę w pogotowiu ;D ;D ;D zacznie płakac to myk do buźki ( byleby się nie rozbudził) i w trakcie picia odleci. ja tak robie jak wiem że Łuki nie dojadł i sie obudzi

Joanko jesli to pocenie nie jest spowodowane zbyt ciepłym ubieraniem Krzysia to radze Ci nie zapomnij powiedzieć o tym lekarce.

babija pisze:
Dobry Wieczór wsystkim troskliwym mamuśkom! Pocenie się główki, zwłaszcza tak obfite, może być oznaką początku krzywicy. Nie należy dramatyzować ale wizyta u pediatry przydałaby się. Prawdopodobnie skończy się na zwiększeniu dawki wit. D3 co zimą przy notorycznym braku słońca jest zrozumiałe. :(

Mo właśnie Babija ja nie chciałam histeryzować, bo do pediatry dzwonię co chwilę ( co prawda to moja ciocia ale nie ma co przesadzać), ale chyba jednak zadzwonię....

edyta27 pisze:
babija pisze:
Dobry Wieczór wsystkim troskliwym mamuśkom! Pocenie się główki, zwłaszcza tak obfite, może być oznaką początku krzywicy. Nie należy dramatyzować ale wizyta u pediatry przydałaby się. Prawdopodobnie skończy się na zwiększeniu dawki wit. D3 co zimą przy notorycznym braku słońca jest zrozumiałe.  :(

Mo właśnie Babija ja nie chciałam histeryzować, bo do pediatry dzwonię co chwilę ( co prawda to moja ciocia ale nie ma co przesadzać), ale chyba jednak zadzwonię....

edyta lepiej zamiast dzwonic to ją odwiedź, bo i tak ona musi obejżeć Maćka.

A ja co jestem u lekarza to sie mnie pyta czy mu sie głowka nie poci :)
Mam pytanie do mam alergikow..po jakim czasie waszym bąblom schodziła wysypka?

Aniulka pisze:
edyta lepiej zamiast dzwonic to ją odwiedź, bo i tak ona musi obejżeć Maćka.

Aniulka, on niedawno Macka widziała, 31 stycznia, wszystko było ok. Pytała czy mu się główka poci (zawsze pyta) ale powiedziałam, że nie - co było prawdą, bo dopiero od kilku dni mu się poci. Chyba jednak najpierw zadzwonię... :)

Qrde a mnie sie lekarz nic nie pyta :mad: :mad:
Chyba musze zmienic lekarza, bo ta dupa wolowa (za przeproszeniem) nic sie nie interesuje dzieckiem.
Wogole sluzba zdrowia to tu poroniona jest calkiem.
Moje dziecko ani razu nie mialo usg bioderek a jak mu powiedzialam zeby przepisal wit.d3 to mi odpowiedzial ze dzieci nie potrzebuja bo jest w sloncu!!!!!!
Qrde ale zeby jeszcze tu slonce bylo!!!!!! :mad:

Na szczescie mam witaminke z Polski ;D

reklama
Anineczka my też nie mielismy usg bioderek.... U nas słuzba zdrowia biedna, ale lekarze porządni - z małymi wyjątkami ;D

Do góry