reklama
trzymaj kaszkę w pogotowiu ;D ;D ;D zacznie płakac to myk do buźki ( byleby się nie rozbudził) i w trakcie picia odleci. ja tak robie jak wiem że Łuki nie dojadł i sie obudzimiyu pisze:Mati dzis dostal jabłko z dynią jak zwykle mu smakowało zreszta jemu z łyżki to wszystko samkuj ;D
O 9 zjadl troche kaszki z krzykiem bo byl tak spiący i padł i tearz sie boje ze mi sie niedlugo obudzi i bedzie wojował :/
Joanko jesli to pocenie nie jest spowodowane zbyt ciepłym ubieraniem Krzysia to radze Ci nie zapomnij powiedzieć o tym lekarce.
edyta27
O&M
babija pisze:Dobry Wieczór wsystkim troskliwym mamuśkom! Pocenie się główki, zwłaszcza tak obfite, może być oznaką początku krzywicy. Nie należy dramatyzować ale wizyta u pediatry przydałaby się. Prawdopodobnie skończy się na zwiększeniu dawki wit. D3 co zimą przy notorycznym braku słońca jest zrozumiałe.![]()
Mo właśnie Babija ja nie chciałam histeryzować, bo do pediatry dzwonię co chwilę ( co prawda to moja ciocia ale nie ma co przesadzać), ale chyba jednak zadzwonię....
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
moja nuihnia to juz diwe miseczki kaszki je a słoiczek to w 5 minut pucuje
edyta27 pisze:babija pisze:Dobry Wieczór wsystkim troskliwym mamuśkom! Pocenie się główki, zwłaszcza tak obfite, może być oznaką początku krzywicy. Nie należy dramatyzować ale wizyta u pediatry przydałaby się. Prawdopodobnie skończy się na zwiększeniu dawki wit. D3 co zimą przy notorycznym braku słońca jest zrozumiałe.![]()
Mo właśnie Babija ja nie chciałam histeryzować, bo do pediatry dzwonię co chwilę ( co prawda to moja ciocia ale nie ma co przesadzać), ale chyba jednak zadzwonię....
edyta lepiej zamiast dzwonic to ją odwiedź, bo i tak ona musi obejżeć Maćka.
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
dobrze ze o tym poceniu główki mówicie bede musiała tez o tym powiedziec mojej lekarce
edyta27
O&M
Aniulka pisze:edyta lepiej zamiast dzwonic to ją odwiedź, bo i tak ona musi obejżeć Maćka.
Aniulka, on niedawno Macka widziała, 31 stycznia, wszystko było ok. Pytała czy mu się główka poci (zawsze pyta) ale powiedziałam, że nie - co było prawdą, bo dopiero od kilku dni mu się poci. Chyba jednak najpierw zadzwonię...
anineczka
królowa mrówek :P
Qrde a mnie sie lekarz nic nie pyta

Chyba musze zmienic lekarza, bo ta dupa wolowa (za przeproszeniem) nic sie nie interesuje dzieckiem.
Wogole sluzba zdrowia to tu poroniona jest calkiem.
Moje dziecko ani razu nie mialo usg bioderek a jak mu powiedzialam zeby przepisal wit.d3 to mi odpowiedzial ze dzieci nie potrzebuja bo jest w sloncu!!!!!!
Qrde ale zeby jeszcze tu slonce bylo!!!!!!
Na szczescie mam witaminke z Polski ;D
Chyba musze zmienic lekarza, bo ta dupa wolowa (za przeproszeniem) nic sie nie interesuje dzieckiem.
Wogole sluzba zdrowia to tu poroniona jest calkiem.
Moje dziecko ani razu nie mialo usg bioderek a jak mu powiedzialam zeby przepisal wit.d3 to mi odpowiedzial ze dzieci nie potrzebuja bo jest w sloncu!!!!!!
Qrde ale zeby jeszcze tu slonce bylo!!!!!!
Na szczescie mam witaminke z Polski ;D
reklama
Podziel się: