reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

Lula Kinek ma zupełną rację.

Jula je zdrowo, nie to co mój mały...

Nie przejmuj się, że ją utuczysz:dry: :-) . Ja tam bym sie cieszyła, gdyby Maciuś sobie chociaż 2 razy w tygodniu tak pojadł.

reklama
Maja ostatnio nadrabia chyba braki spowodowane choroba bo wcina az milo.

Dzisiejszy jadlospis:

6.30 mleczko 230ml

8.0 jajo, herbatka i plaster zoltego sera

9.30 mus jablkowy

12.0 zupa ogorkowa

12.40 mleczko 230ml

15.30-16 kotleciki mielone (wczoraj zjadla dwa)

17-18 jogurcik z poziomkami

19.30 mleczko 230ml

Mam nadzieje ze jej tak zostanie. Ale teraz nie dziwie sie, ze ma tyle energii, skoro wsuwa takie ilosci jedzonka;-) :-D

wow majeczka nieźle :tak:
a luleczka co ty sie martwisz dziewucho.na pewno jej takim jedzon kiem nie utuczysz :-)

Misiako pozostaje mi tylko powiedziec WOW:-) :-D :-)
super ze Majeczce apetycik dopisuje.Byle tak dalej.:tak: :-) :-D

czy jest jeszcze jakieś Nutramigenowe dziecię?
ostatnie próby znowu niestety wskazujace na skazę.

nowością w diecie Rozi są banany, uwielbia je. z owoców jabłka, brzoskwinie, morele, banany.
Rozula najchętnia jadłaby ryż albo makaron ugotowane i bez jakichkolwiek dodatków.
ostatnio apetyt byle jaki!

a i moja panna nie je absolutnie niczego co czerwone. nawet nie chce spróbować

Hanka też lubi gołe kluski :tak:...a jeżeli chodzi o owoce, to teraz przede wszystkim jemy jabłka, mandarynki i banany

Tuniu, straszna szkoda, że Rozi musi ten nutramigen łykać :baffled:...faktycznie, chyba tylko ona jeszcze pije to świństwo.
Melowa Pariska juz od pół roku zajada się jogurtami, oby i Rozi juz niedługo mogła ich spróbować :tak:..

Tuniu poczekaj na czerwcowe truskawki, Założę się, że tej czerwieni Rozalka nie odmówi :-)

reklama
Zazdroszcze Wam, że Wasze dzieciaki jedze tyle zdrowych owoców, pełnych witamin i surowych. Kamila niestety nie dotyka surowizny. Pluje każdym surowym owocem - jemy gotowane jabłuszka i tyle. Nie dała się przekonać do malinek, brzoskwiń, bananów itd.
Przepraszam, zapomniałabym... uwielbia cytrynę:szok: :cool2:

Tuniu, Kamila też przepada za ryżem;-)

Do góry