Moja corcia chyba takie ciezkostrawne lubi, wczesniej wszyscy na mnie patrzyli z oslupieniem jak wcinala zurek i zupe serowa. Nic jej po tym nie bylo wiec wlaczylam to do jadlospisu. Majka uwielbia dorosla herbatke szczegolnie jak ktos pije i podaje jej lyzeczka, ale z kubka tez chetnie wypije.
reklama
Mysle ze sie nie odbija, bo jada to tylko od czasu do czasu, a w wiekszosci zdrowe zarelko.
Luki wie co dobre ja tez uwielbiam kopytka, to moja potrawa z dziecinstwa:-)
Majka zje az 1 kopytko, wogole jak dostaje chlebek kopytka itp. to pomemla i wypluwa, czasem juz trace nadzieje na to ze bedzie jadla normalne rzeczy, a sloiczkow tez juz powoli odmawia
Aniulka zajrzyj za chwile do prywatnej poczty moze bedziesz potrafila mi pomoc
Luki wie co dobre ja tez uwielbiam kopytka, to moja potrawa z dziecinstwa:-)
Majka zje az 1 kopytko, wogole jak dostaje chlebek kopytka itp. to pomemla i wypluwa, czasem juz trace nadzieje na to ze bedzie jadla normalne rzeczy, a sloiczkow tez juz powoli odmawia
Aniulka zajrzyj za chwile do prywatnej poczty moze bedziesz potrafila mi pomoc
Misiako już odpisałam. mam nadzieję ze pomogłam
Może musisz jeszcze Majce ugniatac wszystko?? łukasz pomimo, że świetnie radzi sobie z gryzieniem, woli obiadki poduszone. Dlatego cierpliwie ugniatam wszystko widelcem, mieszam i taką "papkę" mu daję. Wcina ze smakiem
Może musisz jeszcze Majce ugniatac wszystko?? łukasz pomimo, że świetnie radzi sobie z gryzieniem, woli obiadki poduszone. Dlatego cierpliwie ugniatam wszystko widelcem, mieszam i taką "papkę" mu daję. Wcina ze smakiem
Kociak, Hanulka nauczyła się pić w wakacje. Początkowo też nie wychodziło ale byłam uparta i załapała . Ja mam niekapek Aventowy i też niestety zdzarza się, że kapie .Widziałam ostatnio w naszym Tesco takie ładniutkie z Nuka za 22 złote; może będą lepsze ...obaczymy .
Wczoraj kupiłam Hance takie powyginane sztućce i dzisiaj prawie samodzielnie ;-) jadła obiadek.
Joanko a Krzyś już je samodzielnie, nie? i Łuki chyba też ...Trochę wam pozazdrościłam...
Wczoraj kupiłam Hance takie powyginane sztućce i dzisiaj prawie samodzielnie ;-) jadła obiadek.
Joanko a Krzyś już je samodzielnie, nie? i Łuki chyba też ...Trochę wam pozazdrościłam...
Majka juz od dawna pije z niekapka (8 miesiac) i tez mamy z aventu, po prostu nie chciala najpierw butli wiec sie uparlam i jakos poszlo. :-)
Ale z naszego nie wyleci ani kropelka ;-)
Z nuka tez mamy (bo ogolnie jestesmy fankami nuka) i sobie radzi, ale to niestety jest kapek i z tym to ja srednio sobie radze
Majka pije tez z normalnego kubka jak sie jej przytrzyma i probuje ze slomki
Zaczyna sie robic z niej zosia-samosia i od dluzszego czasu daje jej prywatny komplet do jedzenia i daje troche strawy, a podstepnie karmie ja ze swojego zestawu. Dzieki temu wszystko jest zafajdane, czasami nawet wciera sobie we wlosy, uszy i oczka
Ale z naszego nie wyleci ani kropelka ;-)
Z nuka tez mamy (bo ogolnie jestesmy fankami nuka) i sobie radzi, ale to niestety jest kapek i z tym to ja srednio sobie radze
Majka pije tez z normalnego kubka jak sie jej przytrzyma i probuje ze slomki
Zaczyna sie robic z niej zosia-samosia i od dluzszego czasu daje jej prywatny komplet do jedzenia i daje troche strawy, a podstepnie karmie ja ze swojego zestawu. Dzieki temu wszystko jest zafajdane, czasami nawet wciera sobie we wlosy, uszy i oczka
Dziewczyn moze podacie jakies przepisy dla mojej corci, bo ostatnio bardzo wybrzydza, mam wrazenie z poza mlekiem nic jej nie pasi. Zupek (najczesciej ze sloiczka) to zje zaledwie pare lyzeczek, a owocow tez odmawia. Musze sie wiec zmobilizowac i jej cos upichcic. Oczywiscie musi to byc miazga, bo inaczej pomemla i wypluje:-(
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
misiako qrcze niewiem. Moj maly wsuwa wszystko.Moze ugotuj swoja zupke? A moze brokuly gotowane z buleczka tarta?
Podziel się: