reklama
Ja daję małemu ciągle Cebionmulti 4-krople i Vigantol 1 kropelkę, do picia soczki dla dzieci, kompoty, wodę z sokiem z malin, rumianek, koperek jeszcze zwykłej herbatki nie pił i cytrynki też nie dałam może spróbuję.
Daruś pije mleczko Nan 3 raz dziennie a poza tym mleczko od mamy ale głównie na noc w dzień już nie chce.
Daruś pije mleczko Nan 3 raz dziennie a poza tym mleczko od mamy ale głównie na noc w dzień już nie chce.
anineczka
królowa mrówek :P
Antek nie pije herbatki z cytrynka, Tylko wsuwa sama cytryne. Smakuje mu bardzoooooo ;D
anineczka
królowa mrówek :P
Antek nie dostaje kropli D3 bo nie jestesmy pod opieka pediatry.Choc w Polsce pani doktoe przepisala te witaminy,ale je odstawilam bo niewiedzialabym czy dalej podawac i ile.
Irole twierdza,ze nie powinno sie podawac tej wir. bo jest jej wystarczajaco w sloncu (*"*£&!*"%"&^£*(!"!() Kuzwa,gdyby tu choc bylo slonce to bym im uwierzyla!!
Ale z tego co wiem w Grecji tez nie podaja Tylko tam slonce swieci non stop ;D
Vibovit Antek lubi,ale tylko sproszkowany. Tak wiec maczam palca i on lize ;D Ale troche to niebezpieczne,bo juzz nie raz tak mnie ugryzl,ze gwiazdki zobaczylam ;D ;D
Dzis dalam Antkowi kaszke mleczno-ryzowa o smaku Stracciatella. Byla pychaaaaaaaaa
Irole twierdza,ze nie powinno sie podawac tej wir. bo jest jej wystarczajaco w sloncu (*"*£&!*"%"&^£*(!"!() Kuzwa,gdyby tu choc bylo slonce to bym im uwierzyla!!
Vibovit Antek lubi,ale tylko sproszkowany. Tak wiec maczam palca i on lize ;D Ale troche to niebezpieczne,bo juzz nie raz tak mnie ugryzl,ze gwiazdki zobaczylam ;D ;D
Dzis dalam Antkowi kaszke mleczno-ryzowa o smaku Stracciatella. Byla pychaaaaaaaaa
Biedny paluszek :-* Tak to opisałaś, że się uśmiałam :laugh: :laugh:anineczka pisze:Antek nie dostaje kropli D3 bo nie jestesmy pod opieka pediatry.Choc w Polsce pani doktoe przepisala te witaminy,ale je odstawilam bo niewiedzialabym czy dalej podawac i ile.
martusia_78 pisze:Martus jakie mleczko dajesz Marcelkowi ?
Chce je chetnie jesc? Nie krzywi sie?
Martusiu Marcelowi daje bebiko2 + kaszka pszenną oraz kaszke mannę na mleku modyfikowanym Bobovity
zjada chetnie 240 ml a nawet i więcej :
ta kaszka manna nawet i mi smakuje
dziękuje za odpowiedzi w sprawie witamin i herbatek
Moj smyk najchetniej piłby soki, podaje mu je pół na pól z wodą
herbatek dziecięcych nie bardzo, z wyjatkiem rumiankowej
a zwykła herbata z cytryną jest suuuuper
reklama
Podziel się: