reklama
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
wiecie co... julka dzisiaj zeżarła (bo zjedzeniem tego nazważ nie można) 3 zółtka z jajka i jedno białku, ugotowane oczywiscie, było to w większości moje sniadanie... jedno tylko jajo było przeznaczone dla niej, ale ona mi robiła rykowisko jak jej nie chciałam więcej dać, i zjadła aż tyle...
teściowa jak przyszła to mnie nastraszyła ze może cośjej od tego być ??? że zna dziecko co po jajach wyladowało w szpitalu ??? myślicie że to prawda ???
teściowa jak przyszła to mnie nastraszyła ze może cośjej od tego być ??? że zna dziecko co po jajach wyladowało w szpitalu ??? myślicie że to prawda ???
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Luleczko, ja mysle ze nic sie nie stanie. Nie wiem, ile tych jajek musialaby zjesc.Luleczka pisze:wiecie co... julka dzisiaj zeżarła (bo zjedzeniem tego nazważ nie można) 3 zółtka z jajka i jedno białku, ugotowane oczywiscie, było to w większości moje sniadanie... jedno tylko jajo było przeznaczone dla niej, ale ona mi robiła rykowisko jak jej nie chciałam więcej dać, i zjadła aż tyle...
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Melanie pisze:daaaaj przepiiiiiis ;D
co tam dodajesz?
Melusia jak chcesz to ja mam duzo fajnych przepisow dla dzieci ;D
Sandrunia sie wczoraj zajadala golabkami w sosie ;D (bez kapuchy) i dzis tez golabki na obiadek
Jadla juz dzemik, powidla, jajecznice, szyneczke i kielbaske na sniadanko do chlebka z maselkiem i wszystko bardzo jej smakuje
Dzis kupilam jej platki na mleko i ciekkawe czy jezje na kolacje Pudelkiem byla zachwycona ;D
M
Melanie
Gość
jaaaasne
chce chce !!! ;D
chce chce !!! ;D
anineczka
królowa mrówek :P
JA tez, ja tez ;D ;DMelanie pisze:jaaaasne
chce chce !!! ;D
niestety i tak bywa. przykładem jest syn mojej koleżanki. W święta wielkanocne dała synkowi (który w marcu skończył roczek) jajko. Niestety cały spuchł i musieli szybko z nim jechać do szpitala . Te uczulenia to masakra . Inna natomiast już półrocznej podawała wszystko co oni jedli i nic nie było. Nigdy nie wiedomo co za przypadek się ma w domu :Luleczka pisze:wiecie co... julka dzisiaj zeżarła (bo zjedzeniem tego nazważ nie można) 3 zółtka z jajka i jedno białku, ugotowane oczywiscie, było to w większości moje sniadanie... jedno tylko jajo było przeznaczone dla niej, ale ona mi robiła rykowisko jak jej nie chciałam więcej dać, i zjadła aż tyle...
reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Zrobilam corci mleko Bebilon2 i wsypalam platki (krazki z miodowego poranka) pierwszych pare lyzeczek zjadla ze smakiem a potem zaczela sie krzywic i ja odzucalo od tego mleka. Jak przelknela to miny robila jak by mila zamiar zwymiotowac. Chyba jej nie smakowalo. Pierwszy raz jadla samo mleko bo zawsze z kaszka i nie bylo takiej reakcji.
Polecialm do sklepu i kupilam NAN2 zrobilam kaszke i zajadala sie. Musze sprubowac dac platki na tym mleku i zobacze jaka bedzie reakcja.
Polecialm do sklepu i kupilam NAN2 zrobilam kaszke i zajadala sie. Musze sprubowac dac platki na tym mleku i zobacze jaka bedzie reakcja.
Podziel się: