reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

reklama
kangurki pisze:
Mel, mój syn je tylko SMAŻONE KOTLETY :)
no wiesz, mięso, jajko, bułka tarta:)

Ja smazonego narazie nie daje, ale czy ty pieczesz specjalne dla maluszka czy takie"wasze" wcina???
Pawlik hihihi zjada juz pol buleczki z serkiem na drugie sniadanko i naprade ladnie mu idzie gryzienie tylko 4 zabkami

Odwiedzilam dzisiaj kuzynke w pracy, ktora prowadzi stolowke z darmowa zupka dla biednych. I kurde wstyd jak nie wiem, bo jak Kuba zobaczyl talerze z zupka, to nie dalo rady - trzeba mu bylo tez dac. Jak normalnie Kuba w domu nawet nie spojrzy na obiad, zje gora 2 lyzki, tak dzisiaj w towarzystwie roznych lumpkow i innych takich zjadl poltora talerza kalafiorowej :p

Gosiczka pisze:
Odwiedzilam dzisiaj kuzynke w pracy, ktora prowadzi stolowke z darmowa zupka dla biednych. I kurde wstyd jak nie wiem, bo jak Kuba zobaczyl talerze z zupka, to nie dalo rady - trzeba mu bylo tez dac. Jak normalnie Kuba w domu nawet nie spojrzy na obiad, zje gora 2 lyzki, tak dzisiaj w towarzystwie roznych lumpkow i innych takich zjadl poltora talerza kalafiorowej :p
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Musisz mu ich do domku przyprowadzac ;D ;D ;D

anineczka pisze:
Gosiczka pisze:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Musisz mu ich do domku przyprowadzac ;D ;D ;D
o niczym innym nie marze hehehe ale za to zazartowalam do kuzynki ze jutro znowu sie zjawimy, bo przynajmniej po raz pierwszy od daaaaawna obiad trafil do brzuszka a nie do kosza na smieci.

Gosiczko zawsze to jakiś sposób z obiadem
i ile oszczędności ;D

sjpMaks je takie normalne kotlety, specjalnie dla niego robione bo ja bym żygała jakbym miała codzienne to samo jeść

kangurki pisze:
Gosiczko zawsze to jakiś sposób z obiadem
i ile oszczędności ;D

No nie? 20 dni w miesiacu x 3,50 sloik to daje 70 zeta dodatkowo w kieszeni ;D ;D ;D W sam raz na jakis drobiazg dla mamusi :p Z tym, ze Kuba nie jada sloiczkow, najczesciej je (jezeli juz sie zdecyduje) rosolek na skrzydelku kurzym i warzywach z lanymi kluseczkami.

Gosiczka pisze:
niezłe ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry