reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
zdrowy chłop wie co dobre
kangurki pisze:Mel, mój syn je tylko SMAŻONE KOTLETY
no wiesz, mięso, jajko, bułka tarta
Ja smazonego narazie nie daje, ale czy ty pieczesz specjalne dla maluszka czy takie"wasze" wcina???
Pawlik hihihi zjada juz pol buleczki z serkiem na drugie sniadanko i naprade ladnie mu idzie gryzienie tylko 4 zabkami
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Odwiedzilam dzisiaj kuzynke w pracy, ktora prowadzi stolowke z darmowa zupka dla biednych. I kurde wstyd jak nie wiem, bo jak Kuba zobaczyl talerze z zupka, to nie dalo rady - trzeba mu bylo tez dac. Jak normalnie Kuba w domu nawet nie spojrzy na obiad, zje gora 2 lyzki, tak dzisiaj w towarzystwie roznych lumpkow i innych takich zjadl poltora talerza kalafiorowej
anineczka
królowa mrówek :P
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DGosiczka pisze:Odwiedzilam dzisiaj kuzynke w pracy, ktora prowadzi stolowke z darmowa zupka dla biednych. I kurde wstyd jak nie wiem, bo jak Kuba zobaczyl talerze z zupka, to nie dalo rady - trzeba mu bylo tez dac. Jak normalnie Kuba w domu nawet nie spojrzy na obiad, zje gora 2 lyzki, tak dzisiaj w towarzystwie roznych lumpkow i innych takich zjadl poltora talerza kalafiorowej
Musisz mu ich do domku przyprowadzac ;D ;D ;D
Gosiczka
Mamusia Kubusia
o niczym innym nie marze hehehe ale za to zazartowalam do kuzynki ze jutro znowu sie zjawimy, bo przynajmniej po raz pierwszy od daaaaawna obiad trafil do brzuszka a nie do kosza na smieci.anineczka pisze:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DGosiczka pisze:Odwiedzilam dzisiaj kuzynke w pracy, ktora prowadzi stolowke z darmowa zupka dla biednych. I kurde wstyd jak nie wiem, bo jak Kuba zobaczyl talerze z zupka, to nie dalo rady - trzeba mu bylo tez dac. Jak normalnie Kuba w domu nawet nie spojrzy na obiad, zje gora 2 lyzki, tak dzisiaj w towarzystwie roznych lumpkow i innych takich zjadl poltora talerza kalafiorowej
Musisz mu ich do domku przyprowadzac ;D ;D ;D
Gosiczka
Mamusia Kubusia
kangurki pisze:Gosiczko zawsze to jakiś sposób z obiadem
i ile oszczędności ;D
No nie? 20 dni w miesiacu x 3,50 sloik to daje 70 zeta dodatkowo w kieszeni ;D ;D ;D W sam raz na jakis drobiazg dla mamusi Z tym, ze Kuba nie jada sloiczkow, najczesciej je (jezeli juz sie zdecyduje) rosolek na skrzydelku kurzym i warzywach z lanymi kluseczkami.
siwasek
Fanka BB :)
niezłe ;D ;D ;D ;DGosiczka pisze:Odwiedzilam dzisiaj kuzynke w pracy, ktora prowadzi stolowke z darmowa zupka dla biednych. I kurde wstyd jak nie wiem, bo jak Kuba zobaczyl talerze z zupka, to nie dalo rady - trzeba mu bylo tez dac. Jak normalnie Kuba w domu nawet nie spojrzy na obiad, zje gora 2 lyzki, tak dzisiaj w towarzystwie roznych lumpkow i innych takich zjadl poltora talerza kalafiorowej
reklama
M
Melanie
Gość
achakangurki pisze:Mel, mój syn je tylko SMAŻONE KOTLETY
no wiesz, mięso, jajko, bułka tarta
Podziel się: