reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

Juli chyba po kaszce jablkowej Humany zaczyna sie zmieniac postac kupki.Nie meczy sie tak jak wczesniej ale i kupka jest bardziej plynna no moze nie rozwolnienie ale inna niz byla zanim zaczela jesc ta kaszke.Czy to jest normalne?Jakby bylo cos nie tak to chyba od razu by bylo rozwolnienie co?

reklama
Majka zjadla dzis frutapura jablko/morela z bobovity i troche ja przeczyscilo, a szkoda bo mi bardzo smakuje. Jak wstanie to dam jej schab ze sliwka i czyms tam jeszcze, bo znowu nie chce mi sie gotowac :p :p :p :p
Joanno nic sie nie przejmuj, nawet jak w kupce jest sluz ,to pod warunkiem ze nie ma w ciagu dnia takich kupek 3-4 to jest ok. A z konsystencja to tak jak pisze koreczek - kwestia gustu :D :D :D
smacznego :D :D :D

A my kilka dni temu wprowadzilismy Bebilon, bo NAN Dawidkowi nie smakowal - tak jak juz kiedys pisalam musialam nutramigen do niego dodawac ::) A teraz Bebilon litrami moze pic. :) Zawsze przed snem max. wypijal 120 - 150 ml a teraz 180-210 ml i czasami to malo... ::) Bardzo sie ciesze, ze w koncu znalazlam odpowiednie mleczko dla synka, no i ze nie musi juz pic Nutramigenu ;D

aguula
a to babilon jest lepszy od nan bo martyna tez tak jakos przestaje pic mleko pluje nie chce smoczka lapac i tez mysle co zrobic w oczach mi chudnie zjada tylko 300 za caly dzien ':(

Podobno lepszy. Najwazniejsze, ze moje dziecko je pije ;D Niedawno pytalam Dziewczyny jakie mleko daja swoim Maluszkom - to zdecydowana wiekszosc pisala, ze Bebilon. U nas minela skaza (mam nadzieje, ze bezpowrotnie) wiec nie chcialam juz Dawida faszerowac Nutramigenem wiec stad ta zmiana. :)
Sprobuj z Bebilonem, moze zasmakuje :)

Kociak ja jak Mai 2 tygodnie temu wprowadzilam bebilon, to mieszalam z nutramigenem np. na 250 ml dawalam 4 miarki bebilonu i 3 nutramigenu i kaszke (bo inaczej kaszki nie zje). Dalej tak robie choc skazy juz nie ma bo mam jeszcze 3 opakowania nutra, wiec w ramach oszczednosci chce je zuzyc ;D ;D ;D
Smacznego dla Martynki :D :D :D
Aguula nie wiem czy bebilon jest lepszy od innych, ale na pewno smaczniejszy ;D ;D ;D
Sama czasem wpakuje sobie jedna miarke do buzi ;D ;D ;D

reklama
Jula wczoraj zjadla ogorkowa i bardzo jej smakowala...i jak do tej pory wszystko Ok.

dzis kupilam pieczywo chrupkie gracham i kukurydziane i bardzo Juli smakuje..tez trzymam kciuki zeby bylo po nim OK.

Czy wasze maluszki tez sie takstrasznie poca?Mimo ze na dworzu jest juz chlodniej.

Do góry