reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

Kangurki panga w serze? Smakowicie brzmi, dawaj przepis ;D

My jeszcze z rybką poczekamy z 2 miesiące, chociaż ostatnio widziałam jakiś obiadek z łososiem od 10. miesiąca chyba.

reklama
no my obciążeni alergią z pewnością położymy na rybce klucz...

Zapomniałam Wam napisać jak Krzysiu zajadał się rzeczonymi naleśnikami... ::)
Otóż w nosie je miał ,kompletna klapa kulinarna, nalesniki są u nas błe.... :-[
Za cienkie, za jaroszowate i za glutowate.... :p
Plucie było że hej ;D

Sandra wczoraj sprobowala rybke i jadla z chcecia ale jak zobaczyla frytki to tylko je chciala jesc a rybka poszla w odstawke :) sprobowala rowniez troszke kapusty kiszonej, otwierala buzie ale bardzo sie kzywila. Zjadala wszystkoi nichym nie plula :) Moja dzidzia :-*

Sandrunia zlota dziewczyna ;D ;D ;D,
my dzis uderzamy w pomidorowke z zeberkami, wczoraj zjadla tylko pare lyzeczek, moze dzis bedzie lepiej.
Joanko a juz myslalam ze wpedzisz mnie w kompleksy z tymi racuchami i nalesnikami. :D :D
Co do rybek, to ja alergikiem nie jestem, ale osobiscie nie przepadam, kupilam Majce lososia z czyms tam z gerbera, ale na razie boje sie otworzyc, bo na sama mysl mnie mdli :p :p :p :p
Na razie z mojego osobistego menu najbardziej smakuje jej spaghetti, zupa serowa, ogorkowa
a zupki ze sloiczke sa blee :p :p :p

Martusia 78 tylko pozazdroscic ze twoja coreczka jest takim "dobrym podjadaczem".....co prawda Jula tez wszystko jak na razie by zjadla poza zupkami..wszystko musi miec w kawalkach a zupki sa bleee....A po frytach brzunio nie boli?

Brawo dla Sandry!!!!!

A co do ogorkowej to mozna smialo podawac naszym dzieciom?
Musze zrobic i zobaczyc jak Jula zareaguje i czy moze sie przekona do zupek...

Joanno nie boli brzuszek po frytkach :) cale szcescie :) Oczywiscie nie zjada ich duzo bo tylko pare ale to zawsze cos :)

Wogole ona wszystko lubi jesc to co jest na moim talezu ;D ;D ;D

Ja dawalam ogorkowa kiedys ale bez smietany i zjadla choc nie byla szczegolnie zadowolona.

A czy rybka powinna byc gotowana czy mozna smazona?

Mi pediatra dopuki karmie zabronila jesc rybe i wiele innych dobrych smakolykow wiec czy Juli mozna dac spobowac jak myslicie i w jakiej postaci....bo chyba gotowana zdrowsza ale osobiscie to nie lubie takowej...

Sandra nigdy nie miala skazy wiec moge jesc wszystko (choc dalej karmie)
Nie wiem jaka ta rybka miala by byc.
Ja zrobilam nam smarzona w frytkownicy ale corci dawalam kawaleczki z srodka (bez przyprawy i panierki) i jak narazie (odpukac) nic jej nie jest.

reklama
Do góry