reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

reklama
no i sluchajcie
mam kaszkę z malinami od 4 miesiąca
dam dzisiaj wieczorem jaki Winia napisała 1 czubatą łyżeczkę na 90 ml Nutramigenu

czy wasze dzieci piją jakieś herbatki? bo Kuba soczki pije jak szalony w każdych ilościach, a herbatki są be. od biedy wypije troszkę słabego rumianku, ale już herbatka jabłkowa z melisą bobovity mu nie smakuje- wypije kilka łyków i pluje smoczkiem, mawet dosładzanie nie pomaga

jej, jak tak słucham co te Wasze dzieci jedzą i piją to szok... mój Skarbuś nic kompletnie, jak już pisałam, poza mamusinym cycuniem.

Łukasz tez lubi herbatki. Ja daję hippa takie od pierwszego miesiąca.

Dzisiaj dostał znowu jabłko i krzywił się niesamowicei. później wkleję fotke bo teraz mi sie obudził i tyle mojego pisania

reklama
oooo to ja czekam na fotki

a my już po pierwszej dawce kaszki ;D
Paris zasnęła w trakcie picia o 19.30 ;D i spi

odliczam czas ;D

Do góry