reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

Blanus pisze:
raaaany, ja jeszcze nic nie dawalam Arisie :( ::)
poczekac jeszcze, skoro caly czas b. ladnie cycoli, czy juz wprowadzac dodatkowe papu?

ja dam jutro pierwszy raz kaszke :)
ale z innym jedzonkiem jeszcze poczekam :) około miesiąc

reklama
Ineczka pisze:
Blanus u mnie Milenka tez tylko na cycusiu i tez jeszcze nic nie dawalam
;D
i poczekam jeszcze chwilke ::)
u nas to samo ;D czekamy na nowosci
dzisiaj dalam malemu herbatki koperkowej hippa. bo 2 dni kupy nie robi
i kupa byla na wieczor!! :p

Melanie jaka kupiłas kaszke bo ja tez sie zastanawiam nad wprowadzeniem i nie wiem jaka byłaby dobra... a jabłuszka były dwie malutkie łyżeczki i myslę że to chyba za mało żeby stwierdzić czy Łukasz dobrze toleruje nowośc. Za kilka dni powtórka z jabłuszka

kupiłam tą co mi laski podpowiedziały bobo vita
mam w domu chyba z 10 kaszek ale nestle ::) podobno nie sa za fajne
no to kupiłam dzisiaj dwie bobovity
jedną malinową - po 4 miesiącu
i drugą mleczno ryżową na mleku modyfikowanym , napisano tam ze nie ma białka krowiego, zobaczymy ::)

oj ale masz zapas... a spróbuj nestle, może Paris akurat zasmakuje chociaz ja osobiscie tez polecałam Ci Bobovitę, no ale jak masz tyle Nestle to spróbować zawsze można. Ja się zastanawiam jaki smak byłby odpowiedni na poczatek i pamietam że Kuba bardzo lubił malinowa i jabłkowa a i jeszcze gruszkowa ale nie pamiętam od ktrego miesiąca jest grucha

grucha od 5 chyba, bo też patrzałam na nią :)
zaczniemy od bobo a potem nestle, żebym miała porównanie w razie czego :)

No to zaczniemy razem ale ja jeszcze nie kupiłam kaszki i nie wiem jaki smoczek Aventa trójprzepływowy???

Musze powiedziec że Łukaszowi najlepiej pije sie Aventa jedynką. Dwójką czasem się krztusi i nie nadąża łykac

kupiłam 3 przepływowy z aventa ale on nie ma 3 dziurek tylko takie cudo
kurde nie wiem jak to wytłumaczyć ::)
poszukam w necie

reklama
Do góry