reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

mam taki z canpola ale Łukasz mleka nie umie tym pić... może z kacha pójdzie lepiej, najpierw spróbuje canpolem a potem kupie Avent

reklama
Ineczka, Marta :) to mnie pocieszylyscie, bo juz myslalam o sobie jak o wyrodnej matce ;)

Melanie to zaczynasz od kaszki?

ja tylko raz probowalam dac Arisie bebiko...
ale ona i moje mleko z butli ciezko przyswaja
a bebiko najladniej jej szlo lyzeczka ;) ;D
moze tez (w razie smokowych problemow) sprobuj lyzeczka

Blanus a od czego się zaczyna ? ::)
Pomyslałam, że od kaszki ::)
a po 2 chciałam, żeby Paris dłużej spała w nocy

Mel nie wiem, moja siostra cioteczna zaczynala od warzyw
ziemniaka
dopiero potem owoce, a sokow praktycznie wcale
i jej corcie wcinaja wszyyystko!

Ja z Kubą też zaczynałam od kaszki, a właściwie od kleiku bo on miał 2 miesiące i kaszka byłaby za ciężka, ale nasze bobo moga już wcinac kaszkę.

Blanus Arisa nie przyswaja smoczka, bo go nie zna. Ja tez sie namęczyłam i naszukałam odpowiedniego smoczka zanim Łukaszowi się spodobało i skapował o co chodzi

reklama
no nareszcie moge cos odpowiedziec!

ja Jasiowi chetnie dalabym cos zeby pospal dluzej ale teraz przy zebach to chyba nie ma sensu!

Do góry