reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

reklama
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
widac sie udziela...
ja tez na poczatku @ jestem czekolado i ogolnie slodyczo-zerna

Hehe no to wychodzi na to, ze  moj maz ma @ :p Co jest calkiem mozliwe, bo jest dzisiaj taki upierdliwy, ze nawet @ mozna podejrzewac :)............ chociaz tak na prawde to on ostatnio jest zawsze upierdliwy, chyba jakis  kryzys wieku starczego przechodzi :p

Kinus zwykle serki to wszystkie o smaku waniliowym oprocz firmy danon :p i bakus tez nie zabardzo smakuje bo za slodki chyba.
To Sandrusia zjada 1 i niekiedy mala kromeczke z maselkiem do tego.

Na sniadanko zjada 2 monte (waniliowe bo czekoladowego jeszcze nie probowala).
Na wieczor deserek dostaje i jeszcze jej malo to 1 monte zmiesci :)

Sandrunia zjada jak narazie wszystkie obiadki ze sloiczkow i smakuja :) oraz nie ma alergi.
Wczoraj ugotowalam na parze: marchewke, pietruszke, kalarepke, pora na koniec zmiksowalam z maselkiem i zajadla sie jak nie wiiem co :) :)
Dzis do tego samego co wczoraj dodalam buraczka, zmiksowanego i pierwszy raz zjadla ze smakiem ;D

Jutro dodam miesko z kurczaczka i mam nadzieje, ze tez posmakuje :)

Ciesze sie strasznie, ze w koncu pollubila moje gotowanie ;D
Az chce sie cos pitrasic :)

A sloiczki bedziemy jesc na wyjezdzie :)

Za to owoce tylko sloiczkowe bo inne nie smakuja.

A dziewczyny zapomnialam zapytac:

Od kiedy mozna gotowac zupki na wywarze ???

Od kiedy i jak mam podawac jajko ???
Slyszakam ze na poczatek pol zoltka co drugi dzien, ale jakigo gotowanego na twardo ???

Dzieci butelkowe moga wywarek bodajze od 7 miesiaca, piersiowe odpowiednio pozniej.

A co do zoltka to mozesz sprobowac ugotowac jajo na twardo i polowe zoltka dodac do ugotowanej zupy i zmiksowac

Martusia Ajak miksujesz, to na taka gładką papkę czy zostawiasz grudki ?

Kangurki Maksiu wodę pije ze smoka czy z niekapka ?

kinek pisze:

Kinku, pytanie nie do mnie, ale odpowiem :)
miksuję PRAWIE na gładko, zostawiam trochę grudek ;)

reklama
monia77 pisze:
kinek pisze:

Kinku, pytanie nie do mnie, ale odpowiem :)
miksuję PRAWIE na gładko, zostawiam trochę grudek ;)

Kinus ja tez moiksuja prawie na gladko, jak sa jakies grudeczki to zostawiam ;) :)
A jak jest za geste do dolewam wody :)
Moja Sandrunia nie lubi gestych papek woli rzadsze ;D

Moja cora pieknie pije z niekapka ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Sama sobie nawet radzi i glowke odchyla zeby lecialo :p ;D :D

Do góry