reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

u Nas jeszcze mięsko nie wprowadzone, mamy króliki w zamrażarce, dopiero na święta mam zamier Julce wprowadzic ;) jak na razie moja Jula jest Jaroszem, i nawet jej to odpowiada, bo potrafi wszamać miskę zupki w ciągu 10 minut ;) ale tylko takiej jak ja zrobie, bo ze słoiczkami różnie,np. z hippa nie znosi żadnej zupy, a bobovity niektóre jej smakują (marchwiowa z ryzem, i jarzynowa krem). Ola ja bym sie na twoim miejscu wstrzymała z mięskiem ;)

Chciałam napisać niezawodny spoisób u Nas na kupę Julkową to sok z bobovity Jabłko z miętą - normalnie jest the best, kupa gwarantowana po około godzinie od wypicia soku - to jedyne co pomaga ;) polecam

reklama
Dzięki dziewczyny, wracamy zatem do wegetarianizmu :) Spróbuję ponownie podać troszkę mięska za jakieś 2 tygodnie.
Pozdrawiam!

aaa i jeszcze muszę dodać że Mojej Julce ten sok bardzo smakuje czasami sie wkurza jak poczuje inny smak w butelce...

dziewczyny czy podajecie swoim niuniom bobofruty te gęściochy?? ja mam problem tego typu ze jak Julka wypije tego bobofruta (nawet trochę) to się zasyca i długo nie chce nic jeść :( a ja jej zawsze staram sie soczek podawać przed i po spaniu, i po spaniu jest tak ze ona nie chce jeść...może przestane jej dawać bobofrut ???

Nasza pediatra powiedziala ze na poczatek gesty sok rozcienczac z woda..My jeszcze nie pijemy soczkow.
U nas nadal nie ma kupki...ale puszcza strasznie smierdzace baki.Czekamy...Pozdrawiam

Do popicia soki też rozcieńczam, ale jako posiłek (deser) to daję właśnie taki gęsty, przecierowy, żeby Klusek troszkę się nasycił.

Ja soczek daję raz dziennie na podwieczorek. Nierozcieńczony.

Dzisiaj Łukasz mnie zadziwił. Zjadł dwa obiadki. ::) jeden swój Risotto z indyczkiem i marchewka Hippa i jeszcze ode mnie z talerza ziemniaczek z marchewką. Tak wyzywał jak jadłam obiad, ze musiałam mu dac.... :laugh: :laugh: :laugh: tym sposobem mama sie nie najadła hihihi :p ;D ;D ;D

po obiedzie ( po pół godzinie) wypił 210 ml mleka. Potem pojechalismy na 2,5 godziny na spacer. Po spacerze zjadł 2 biszkopty maczane w mleku i wypił 100 ml gestego soku ( godzina 17) a za godzinę o 18 wybombał 240 ml kaszki... :o :o :o :o :o :o

reklama
Do góry