reklama
Milence sie ulewa do tej pory jak krotko po jedzeniu zaszaleje na brzuszku 
a co do testow to u malych dzieci nie sprawdzaja sie te gdzie sie daje alergen na skore (nie wiem jak sie nazywaja)
co do testow z krwi to nie slyszalam
Miyu podaj jakies szczegoly, gdzie sie je robi, ile kosztuja?
a co do testow to u malych dzieci nie sprawdzaja sie te gdzie sie daje alergen na skore (nie wiem jak sie nazywaja)
co do testow z krwi to nie slyszalam
Miyu podaj jakies szczegoly, gdzie sie je robi, ile kosztuja?
alke ja nie zapeszam bo u mnie w rodzinie wielu alergików i astmatyków, więc nigdy nic nie wiadomo..... osttnio nawet się okazało że mój mąz jest alergikiem, a nigdy na nic nie był uczulonymiyu pisze:zazdroszcze![]()
M
Melanie
Gość
Ineczka u na sie dzieje podobnie ale z tą malutką róznicą, że ulewa sie jeszcze (ale nie dużo ) po nowościach :
Dałam Parisie dzisiaj ten szpinak i po chwili miała trochę zielone ciuszki :
zobaczymy co jutro i pojutrze - wysypie ją czy nie :
Dałam Parisie dzisiaj ten szpinak i po chwili miała trochę zielone ciuszki :
zobaczymy co jutro i pojutrze - wysypie ją czy nie :
Ineczko jeżeli mama wnikliwie obserwuje co może uczulac dziecko i nie dopuszcza do kontaktu z alergenem to uczulenie po jakiś czasie może minąć.
jeżeli jest na odwrót, może dojść do alergi krzyżowych i coraz to inne rzeczy uczulają
jeżeli jest na odwrót, może dojść do alergi krzyżowych i coraz to inne rzeczy uczulają
miyu
Fanka BB :)
http://www.amimed.pl/
ja robiłam u nich test dokładnie na 20 alergenów niestyty nie pamiętam ile dokładnie kosztował ale mniej niż 300 zl raczej
ja robiłam u nich test dokładnie na 20 alergenów niestyty nie pamiętam ile dokładnie kosztował ale mniej niż 300 zl raczej
reklama
Miyu dzieki ;D
chyba i tak alergolog musi nas wyslac na te badania, bo pozniej same ich nie zinterpretujemy
Marta u nas ciezko jednoznacznie powiedziec co Milence szkodzi, bo po wyeliminowaniu "pewniakow" i tak od czasu do czasu ja wysypuje
nawet probowalam wahadelkiem radiestezyjnym "badac" jedzenie, ale niewiele wiecej wiem
chyba i tak alergolog musi nas wyslac na te badania, bo pozniej same ich nie zinterpretujemy
Marta u nas ciezko jednoznacznie powiedziec co Milence szkodzi, bo po wyeliminowaniu "pewniakow" i tak od czasu do czasu ja wysypuje
nawet probowalam wahadelkiem radiestezyjnym "badac" jedzenie, ale niewiele wiecej wiem
Podziel się: