reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

reklama
A KUBA JEST PO PIERWSZYM POSIŁKU INNYM NIŻ MLECZKO I SOCZEK ;D ;D ;D
dałam mu dzis ugotowane,starte jabłuszko nie słodziłam glukozą bo kupuje takie słodziutkie
robił dziwne miny,bardzo dziwne ale chyba mu smakowało ::)
Teraz chyba podam marchewkę ale jak ja przyrządzić Aniulka ::)

siwasku ja nic nie daję :p my jestesmy tylko na cycu, bez dokarmiania. herbatke dałam kilka razy. nie wiem, zobaczę, spytam sie jeszcze raz pediatry, bo może Majka szybciej będzie przybierała jak zacznę jej dawać inne rzeczy niz mleko ::)

Izis poprostu tak samo. Ugotowac i przetrzec przez sitko. Możesz kupić marchewkę z jabłuszkiem ze słoiczka jak nie chce Ci sie bawić w gotowanie i przecieranie

acha tak samo :D
wiesz co chyba sama będę robiła bo przecież i tak siedzę w domu a jednak takie świeże chyba zdrowsze co?

no niby tak tylko najlepiej na targuu jakiej wsiowej babulki kup marchewkę coby na naturalnych nawozach rosła anie pedzoną na chemii... pewnie trudno bedzie taka marcheweczkę zdobyc o tej porze roku

ano własnie więc cóż kupię w pobliskimwarzywniaku niestety :(
a ty jabłko dajesz w przyszłym tygodniu a marchewke kiedy?

nie wiem, zobacze jak pójdzie nam z jabłuszkiem... jeszcze chciałabym dodać kleik lub kaszkę do nocnego karmienia (bo u nas nocne karmienie jest butelkowe) ale nie wiem kiedy wprowadzić... po karmieniu piersią trudniej wprowadza się nowości niż po butli. Kuba był na butli i wszystko to jakoś tak szybciej i sprawniej szło z tym wprowadzaniem nowości

reklama
Do góry