reklama
klaudia011
Fanka BB :)
u nas kaszka w wersji gęstej jest Ok..a w płynnej wypije dwa łyki i nie chce więcej
a u nas furorę robią kulki z nesquika z mleczkiem zwykłym albo proszkowym niebieskim
kupiłam kozie ale jak je otwarłam to az mnie cofło wiec sie nie dziwie ze młody nie chciał
co do kaszek w butelce to u nas odpada
Kaszka z 210 - wow- moja Jula tyle nie zje
kupiłam kozie ale jak je otwarłam to az mnie cofło wiec sie nie dziwie ze młody nie chciał
co do kaszek w butelce to u nas odpada
Kaszka z 210 - wow- moja Jula tyle nie zje
Młody od skonczenia 8 miesiąca nie pije nic poza herbatką z butli....My dosyć szybko przeszliśmy na jedzonko łyżeczkowe....
A i dobrze Madziu że napisałas o tych kuleczkach bo ja chciałam Młodemu dac ale nie wiedziałam czy już moge...:-) A że on wszelaki nabiał bardzo lubi to akurat
Kaszka na noc ze 160 lub 180 ml wody....był czas że wcinał 210 ale to mineło po 2 tygodniach....Także WOoooooW :-)
A i dobrze Madziu że napisałas o tych kuleczkach bo ja chciałam Młodemu dac ale nie wiedziałam czy już moge...:-) A że on wszelaki nabiał bardzo lubi to akurat
Kaszka na noc ze 160 lub 180 ml wody....był czas że wcinał 210 ale to mineło po 2 tygodniach....Także WOoooooW :-)
klaudia011
Filip kaszkę na gęsto ma z 200ml wody...wciupie ją całą...no i rano mleko ma 210ml i wypija całą flachę ;-)
Olka też na gęsto wciąga przed snem 240 ml kaszki , 6 łyżek ale mleczno-ryżowej bo sama ryżówka nie smakuje ani jej ani mi ( ja czasami w szklance sobie robie jej kaszki tak mi smakują jak budyń )
U nas miało nie być kaszki przez butlę ale w koncu tesciowa i kuzynka mnie przekonały. Tak mi wygodniej i młodej też. Tylko potem może być problem ale w sumie nie koniecznie.
U nas miało nie być kaszki przez butlę ale w koncu tesciowa i kuzynka mnie przekonały. Tak mi wygodniej i młodej też. Tylko potem może być problem ale w sumie nie koniecznie.
BlackWizard
U nas na kolację kaszka na gęsto ze 180-210ml.
Rano butla mleka 240ml.
Rano butla mleka 240ml.
Moze u nas to wynika z tego ze młody czesto cyca a przez ostanie choroby i apetyt do d... wczoraj zjadł na gesto kaszę ze 150 albo troche wiecej bo za gesta była wiec dolałam wode.. Krzys woli jednak grysiki, lane ciasto na mleczku czy płatki
po kolacji zawsze jest cycus i to duzo ale nie mam pojecia ile to ml moze byc
Adiva teraz jestem odwazniejsza w karmieniu niz z Julą
po kolacji zawsze jest cycus i to duzo ale nie mam pojecia ile to ml moze byc
Adiva teraz jestem odwazniejsza w karmieniu niz z Julą
reklama
A jak robisz Madziu ciasto lane na mleczku to takie samo jak to do zupy np ??? Czy to sie jakoś inaczej robi...W sumie jadłam ale nigdy nie robiłam...A to by sie u nas tez sprzedało pewnie :-)
przy drugim zawsze człowiek mądrzejszy...dlatego ja słucham podwójnych mamuś... ;-)
przy drugim zawsze człowiek mądrzejszy...dlatego ja słucham podwójnych mamuś... ;-)
Podziel się: