reklama
Na szczęście młodemu aż tak nie dokucza Zwiększyła mu się powierzchnia suchej skórki i trochę się drapie Testy z krwi wyszły nam nijak więc tak na prawdę nie wiadomo czy to to ale moim zdanie to może być lekka skaza:-( Niestety jak powiedział nam profesor po tych wynikach stawianie diagnozy to jak wróżenie z fusów może skaza może wziewna a moze alergia na matkę
perla2212
Fanka BB :)
dziewczyny potrzebuje Waszej rady!!!
otoz odstawiam Krisa od cycka i niewiem jak to rozegrac wieczorem...
do tej pory dostawal kaszke mleczna przed wieczorna kapiela a po kapieli cyca do snu, a teraz niewiem czy wystarczy mu sama butla mleka czy zagescic je troszke kleikiem ryzowym czy jakas kaszka bezmleczna... z gory dziekuje za podpowiedzi...
do tej pory dostawal kaszke mleczna przed wieczorna kapiela a po kapieli cyca do snu, a teraz niewiem czy wystarczy mu sama butla mleka czy zagescic je troszke kleikiem ryzowym czy jakas kaszka bezmleczna... z gory dziekuje za podpowiedzi...
A może kaszka na gęsto a po kąpieli sama butle z herbatką lub mlekiem? w sumie to ja sie na tym temacie nie znam bo my tylko 4 miesiace sie karmiliśmy....Ale koleżanka własnie tak zrobiła i podziałało....Potem smoczek i do łóżeczka...No i wiadomo,że było trudno na początku ale jakos dali radę....to tylko taka moja sugestia...
daga23
Entuzjast(k)a
perla moja Oliwia była butelkowa. Na noc robiliśmy jej mleko 3 i do tego kaszka ryżowa smakowa żeby zagęścić jej ale żeby leciało przez smoczek. Nie pamiętam proporcji. I spała do rana. Jak miała 2 lata sama odstawiła się od butelki. Z tym że ona od 8 tygodnia przesypiała nam całe noce.
Kaszki na gęsto nigdy nie lubiła i nie jadła. Bo Blanka to inna bajka.
Albo możesz zamiast mleka zrobić kaszkę mleczną i dodać tylko wodę i przez butlę.
Kaszki na gęsto nigdy nie lubiła i nie jadła. Bo Blanka to inna bajka.
Albo możesz zamiast mleka zrobić kaszkę mleczną i dodać tylko wodę i przez butlę.
Perla u nas zwykle jakaś kanapeczka, albo serek, deserek na 1,5 h przed kąpielą a na kolacje czyli przed snem butla gęstej kaszki mleczno- ryżowej. Czasami jeszcze do tego chce cyca, zwykle wtedy kiedy wyjdzie mi kaszki trochę mniej. Jednak w nocy sie budzi 1-2 na cyca a czasami przesypia
dziewczyny potrzebuje Waszej rady!!!
witam, ja co prawda nie karmie piersią ale robię tak: kąpiel i po kąpieli dostaje kaszkę ryżową bobowity bardzo je lubi robie je na pepti. I tak 210 ml mleka i ok 4 łyżek stołowych kaszki. i Malwa zjada całą taką michę łyżeczką. ale ok 2-3potrafi się na butle obudzić:-) Powodzenia
reklama
Podziel się: