reklama
aga_q
TRZYNASTEGO :)
Izakab - a może sama upieczesz jakieś mięsko ?
mamjakty
styczniówka 2009
ja właśnie sama upiekłam pierś najpierw zamarynowałam w takiej zalewie - woda, sól, liść laurowy, ziele angielskie, pieprz, trochę gorczycy i jałowiec - bo miałam - na noc w tym zostawiłam mięsko i przed upieczeniem posypałam majerankiem - piekłam w folii nawet smaczne wyszło, dość aromatyczne ;-) ja w sumie pierwszy raz w życiu coś piekłam więc nie wiem jak się to robi, znalazłam na necie jakieś przepisy na szynkę
a mała tez jadła taką szyneczkę ze sklepu - ale z takiego sprawdzonego, co sami robią wyroby. Je kanapeczki z masełkiem, szyneczką, serem żółtym, jajeczkiem ;-)
a mała tez jadła taką szyneczkę ze sklepu - ale z takiego sprawdzonego, co sami robią wyroby. Je kanapeczki z masełkiem, szyneczką, serem żółtym, jajeczkiem ;-)
aniaj151
Fanka BB :)
Domin zajada się kanapkami z masełkiem;wędliną; serem białym i żółtym. Z warzywami jeszcze nie próbowałam ale myślałam o paście jajecznej.
Mój mąż jest jest jakiś dziwny. Wraca z roboty i relaksuje sie przy garach. Dziś niby wolne, ale wpadł na pomysł żeby upiec pieczeń z kurczaka. On to robi tak że mieli kurczaka z warzywami, dodaje, bułke, jajka, przyprawy i piecze. Ola ostatnio kaszki coś nie chce mimo że podaje jej różne. Tak Was czytam i myślę że nie zaszkodzi jak spróbuje dać jej na śniadanie kanapke z tą pieczenią. Tylko niepotrzebnie M dodał troche pieczarek Do tej pory zajadała ze smakiem ale samą skórkę od chleba. Na obiadek jadła już karkówkę, żeberka, kurczaka pieczonego. Mięsko zawsze ze środka. Słoiczków nie chce, jedynie rybke w jarzynkach.
Czy nasze maluchy mogą już jeść surową marchew ? Wydaje mnie sie że tak , skoro sok mogą.
Czy nasze maluchy mogą już jeść surową marchew ? Wydaje mnie sie że tak , skoro sok mogą.
mamjakty
styczniówka 2009
Ola właśnie dziś jadła twarożek wcześniej dawałam jej do spróbowania sam biały ser, jak sama jadłam a dziś zrobiłam jej ser biały i dodałam trochę kefiru żeby było wilgotne Oli smakowało - mam nadzieję, że żadnych rewolucji brzuszkowych nie będzie ;-)
Kupinosia - ja też bym chciała takiego męża!!! mój to nic mi nie gotuje
Kupinosia - ja też bym chciała takiego męża!!! mój to nic mi nie gotuje
perla2212
KUPINOSIA ja tez mam "dziwnego" meza bo zawsze jak ma wolne to cos pitrasi, a czasem nawet po pracy... ostatnio zrobil warzywka duszone z indykiem dla synka, a ja podzielilam na porcje (wyszlo 6) i pomrozilam...
a jesli chodzi o bialy ser to tez chetnie bym synkowi dala, ale w UK niestety nie ma czegos takiego!
a jesli chodzi o bialy ser to tez chetnie bym synkowi dala, ale w UK niestety nie ma czegos takiego!
Ostatnia edycja:
Kupinosia nie przejmuj sie pieczarkami sa w słoiczkach po 9 miesiacu chyba z bobowity..
Moj stary robi duzo ale pieczeni niestety nie...
chwalac go wam powiem ze wczoraj wszystkie okna myknła podłogi poodkurzał i pomył...
Moj stary robi duzo ale pieczeni niestety nie...
chwalac go wam powiem ze wczoraj wszystkie okna myknła podłogi poodkurzał i pomył...
reklama
aniaj151
Ja daje serek biały z dodatkiem śmietany i cebulki i Dominkowi bardzo smakuje. Mój mąż niestety jest z tych że nawet szklanki nie umyje a co dopiero mówić o gotowaniu tak że ZAZDROSZCZĘ
Podziel się: