reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
HURRAAAAAA udało mi się wkleic suwaczek-jedan to prawda-człowiek uczy się całe życie....

Dzieki-właśnie kombinuję ale wyświetla mi tylko po rusku-a ja tych szlaczków ni hu hu.....
i będize kłopot-no ale może w końcu otworzy się angielska wersja....

Elżbietka pisze:
jako wpadowiczka meldujesz sie?? :D

No niestety jeszcze nie jako wpadkowiczka, ale jako przyszla wpadkowiczka ;)

Agatek pisze:
HURRAAAAAA udało mi się wkleic suwaczek-jedan to prawda-człowiek uczy się całe życie....
Tylko szkoda bo nie wiem żeby było bez tego testowania na końcu-bo na razie nie testuje...
Agutek jak albo skąd zrobiłaś że on Ci liczy te 2 miesiące-bo mi by musiał do maja gdzieś policzyć....

Juz ci mowie :)
Wchodzisz na strone www.snugglepie.com i musisz sie zarejstrowac. Potem wybierasz suwaczek, ktory ma odliczac liczbe dni do slubu - niestety nie ma suwaczka typowo przeznaczonego do naszego celu :( Jednak jak wezmiesz ten slubny to tam mozna wpisac date zareczyn - ty wpisujesz dzisiejsza date skoro od dzisiaj zaczynasz odliczanie, a jako druga wpisujesz date rozpoczecia staran. Zeby suwaczek nie byl slubny to jako opis wybierasz "other" i wtedy recznie mozesz sama napisac co tylko zapragniesz. I tak swtorzysz swoj suwaczek ;)

Agutek pisze:
Potem wybierasz suwaczek, ktory ma odliczac liczbe dni do slubu - niestety nie ma suwaczka typowo przeznaczonego do naszego celu :(

Hihihi...ja jak wpisałam się do Grona Wpadkowiczek to tez tak kombinowałam z suwaczkiem ;D...i pamiętam że Agutek z Malagą mi pomogły :-* :-*...to było w listopadzie...a Agutek miał na suwaczku 4 z przodu ::) ;D

monika3 pisze:
Agutek pisze:
Potem wybierasz suwaczek, ktory ma odliczac liczbe dni do slubu - niestety nie ma suwaczka typowo przeznaczonego do naszego celu :(

Hihihi...ja jak wpisałam się do Grona Wpadkowiczek to tez tak kombinowałam z suwaczkiem  ;D...i pamiętam że Agutek z Malagą mi pomogły  :-* :-*...to było w listopadzie...a Agutek miał na suwaczku 4 z przodu  ::) ;D

Rety, kiedy to bylo no nie :)
A teraz ty jestes pelnoprawna wpadkowiczka a ja nadal czekam ::)

reklama
Do góry