reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Elżbietka pisze:
ja chce wpadki!!!!!!!!!!!!!
ale ona mnie chyba nie chce ::) :( ::)

Moze chce zaplanowana byc ;)

A mi sie wlasnie przypomnialo, ze wczoraj nie obejrzalam LOST'a, a mialam nadzieje, ze sie bardziej zaznajomie z tym serialem i kurcze nici z tego ;D

reklama
Oj cos ostatnio rzeczywiscie nerwowa jestes. :) Zawsze w tobie tyle nadziei i entuzjazmu, a teraz szybciutko sie denerwujesz, niecierpliwisz. Chyba plodne dni nadchodza ;) Ostatnio zauwazylam, ze podczas owu tez mozna byc zrzeda podobna do tej, w ktora przemieniamy sie podczas napiec. Sama to ostatnio przeszlam :p

wlasnie nie weim co sie ze mną dzieje ::)
strasznie szybko sie denerwuje. zwłąszcza na męża. a jak on mi cos powie, to zaraz łzy w oczach mam.
aha. i nie wiem co mi sie stało, ale od niedawna po prostu nie znosze jak mąż piesci moje piersi :-[. nie bolą mnie ani nic takiego, lae po prostu jak je dotyka to staję się drażliwa :( :-[

Witam was wszystkie!!! Również nowe dziewczynki!! Ciesze się, że jest nas coraz więcej!! Coraz więcej do wpadeczek,,,hehe

Nie było mnie kilka dni, bo tak jak pisałam, wyjechałam sobie pooddychać swieżym, górskim powietrzem. No i odpocząć...Ach, było bardzo milusio. Odpręzyłam się i zapomniałam o stresach dnia codziennego. Naprawdę polecam! jak tylko możecie to zmieńcie na trochę otoczenie.
No i oczywiście przytulanko było, wyluzowana byłam i nie myślę juz tak obsesyjnie o tym, że musi zaoowocować maleństwem. Po prostu było przyjemnie ;D a do tego dni płodne akurat wypadły na wyjeżdzie ( a to tak przy okazji). Wczesniej sie denerwowałam i stą pewnie to przesunięcie.

Może zatem jakaś wpadeczkaa....hmmm
Buziaki ;D

Kajda   ten gorki wypad bedzie owocny cos mi sie tak wydaje ;) ... trzymam piastki :-*

A u mnie niedługo koniec okresu, dni płodne, i tak w kółko jeszcze długo, ech... ::)

Elżbietko - zobaczysz - już niedługo... ;) No i Agutek - szykuj się!! :D
kajda - oby wypad zaowocował fasoleczką :D

Uciekam do spania :) DOBRANOC :)

reklama
Do góry