A
Agutek
Gość
monika3 pisze:Wpadkowiczki...co się z Wami dzieje ??? Gdzie się podziewacie ??? Agutek, Malaga, Elżbietka bo wątek stoi w miejscu : : :
Melduje sie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
monika3 pisze:Wpadkowiczki...co się z Wami dzieje ??? Gdzie się podziewacie ??? Agutek, Malaga, Elżbietka bo wątek stoi w miejscu : : :
Elżbietka pisze:jako wpadowiczka meldujesz sie??
Agatek pisze:HURRAAAAAA udało mi się wkleic suwaczek-jedan to prawda-człowiek uczy się całe życie....
Tylko szkoda bo nie wiem żeby było bez tego testowania na końcu-bo na razie nie testuje...
Agutek jak albo skąd zrobiłaś że on Ci liczy te 2 miesiące-bo mi by musiał do maja gdzieś policzyć....
Agutek pisze:Potem wybierasz suwaczek, ktory ma odliczac liczbe dni do slubu - niestety nie ma suwaczka typowo przeznaczonego do naszego celu
monika3 pisze:Agutek pisze:Potem wybierasz suwaczek, ktory ma odliczac liczbe dni do slubu - niestety nie ma suwaczka typowo przeznaczonego do naszego celu
Hihihi...ja jak wpisałam się do Grona Wpadkowiczek to tez tak kombinowałam z suwaczkiem ;D...i pamiętam że Agutek z Malagą mi pomogły :-* :-*...to było w listopadzie...a Agutek miał na suwaczku 4 z przodu : ;D