reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Teraz udało mi się wstawić ten odliczający suwaczek... Tylko ta 4 teraz mnie przeraża...
No ale co tam-przezyjemy.....
Dziś taki smutny dla mnie dzień ale nie będę Was zamartwiać-są fasolki i cieszcie się dziewczyny....Ja miałam dziś napisać coś pracy mgr ale już chyba mi się nie uda...ale moze choć troche spróbuje....

reklama
Agatek po to tu jestesmy zeby sie wspierac wzajemnie , wiec nie zamartwiasz Nas :) ... jesli cos siedzi Ci na serduszku to wal smialo, a moze my bedziemy mogly Ci jakos pomoc :) :-*

Dzieki MoniczQo...
Wyslalam na priva do Ciebie to co lezy mi na serduszku i co mnie smuci-ale Ty się nie zasmucaj-chyba tak mam że musze sie wygadac bo wtedy smutek mniejszy...

Agatku, nawet nie zauważysz kiedy te 4 miesiace minie!!!
pamietam Agutka, jak miała 6 z przodu, a tu zaraz bedzei START!! tak samo i u ciebie!!!
ja bym w sumie tez tak chciała, ustawic soebie ze za 4 miesiace sie staram. przynajmniej bym sie nie stresowała ze nic nie wychodzi z tych moich nieszczesnych starań ::)

Dzien dobry wszystkim.
Mamy czwartek, co niektorym jutro po poludniu zaczyna sie weekend ;)
Agatku ty sie kochana nie smutaj, bo nie ma sensu. Fasolki pragna miec szczesliwe mamy i do takich wlasnie kobitek przychodza. Wiec prosze o taki piekny usmiech ;D

Witam Wpadkowiczki :) :) :)...

Jak mija dzionek Agutku?? A juro popołudnui zaczyna Ci się weekend ;D czy na zajęcia jedziesz?? ::)

monika3 pisze:
Witam Wpadkowiczki  :) :) :)...

Jak mija dzionek Agutku?? A juro popołudniu zaczyna Ci się weekend  ;D czy na zajęcia jedziesz?? ::)

No na szczescie mam wolny weekend ;D Jednak jak zwykle spedze go na nauce hihi, niech ta sesja sie juz konczy :mad:

reklama
Do góry