reklama
A
Agutek
Gość
Dzien dobry
Jak to sympatycznie miec wolna niedziele, rano spac ile sie chce i nie spieszyc sie do szkolki tylko spokojnie zasiasc sobie przy komputerku. Miodzio po prostu ;D
Moze w ta niedziele dowiem sie o jakiejs kontrolowanej wpadce
Pozdrawiam
Agutek!
Jak to sympatycznie miec wolna niedziele, rano spac ile sie chce i nie spieszyc sie do szkolki tylko spokojnie zasiasc sobie przy komputerku. Miodzio po prostu ;D
Moze w ta niedziele dowiem sie o jakiejs kontrolowanej wpadce
Pozdrawiam
Agutek!
I My WITAMY W NIEDZIELNY PORANEK
Tatuś na uczelni, a my z dzidzią i moim kochanym psiakiem leniuchujemyachh życ nie umierac
Wczoraj do 2 w nicy byliśmy u znajomych,m którym urodził się chłopczyk- CUDOWNY JEST- ma takie długe czarne wloski!!!Sliczniuni!ech..wróciliśmy tacy szcześliwi..i cały czas mysleliśmy i mówiliśmy, ze i my nasza Klaudysie niedługo tak bedziemy tulic!
Pozdrawiamy! i życzymy miłej niedzieli!
Tatuś na uczelni, a my z dzidzią i moim kochanym psiakiem leniuchujemyachh życ nie umierac
Wczoraj do 2 w nicy byliśmy u znajomych,m którym urodził się chłopczyk- CUDOWNY JEST- ma takie długe czarne wloski!!!Sliczniuni!ech..wróciliśmy tacy szcześliwi..i cały czas mysleliśmy i mówiliśmy, ze i my nasza Klaudysie niedługo tak bedziemy tulic!
Pozdrawiamy! i życzymy miłej niedzieli!
Agatek
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!!
Ale piękne słoneczko za oknem-aż na serduszku robi się lepiej!! Wiecie-ja czekam na poniedziałek (choć wiekszość z Was go nie lubi, bo do pracy trzeba) to ja chyba tylko w ten dfzień mogę zobaczyć się z moją połóweczka!!
Ale piękne słoneczko za oknem-aż na serduszku robi się lepiej!! Wiecie-ja czekam na poniedziałek (choć wiekszość z Was go nie lubi, bo do pracy trzeba) to ja chyba tylko w ten dfzień mogę zobaczyć się z moją połóweczka!!
A
Agutek
Gość
Ja mam dzisiaj w planach:
1. zakupy
2. nauka
3. wyprawe na lodowisko
4. znowu nauke
5. odpoczywanie
Mam nadzieje, ze plan zrealizuje
1. zakupy
2. nauka
3. wyprawe na lodowisko
4. znowu nauke
5. odpoczywanie
Mam nadzieje, ze plan zrealizuje
A
Agutek
Gość
Wlasnie patrze na moj suwaczek.... 2 dni do @
Ciekawe czy przyjdzie o czasie i czy znowu bedzie dla mnie taka wredna.
Zmykam kochane relaksowac sie, bo potem to juz mnie czeka tylko nauka, nauka, nauka.
Buziaki :-*
Ciekawe czy przyjdzie o czasie i czy znowu bedzie dla mnie taka wredna.
Zmykam kochane relaksowac sie, bo potem to juz mnie czeka tylko nauka, nauka, nauka.
Buziaki :-*
Moniqa
i moje dwie połówki :)
WITAM
Agutek bedzo mi sie podoba ten pkt 3 i 5 ... dawno nie jezdzilam na lyzwach .... ostatnio ( 8 stycznia b.r.) widzialam tylko jak ludziki sobie jezdza we Wroclawiu ..... super ... musze sie tez kiedys wybrac
Rusalko nie ma nic piekniejszego jak przytulenie swojej kruszynki bo tak dlugim oczekiwaniu
malaga Tobie rowniez udanej niedziele zycze
ilinka na jaki temat piszesz prace??
Pozdrawiam :-*
Agutek bedzo mi sie podoba ten pkt 3 i 5 ... dawno nie jezdzilam na lyzwach .... ostatnio ( 8 stycznia b.r.) widzialam tylko jak ludziki sobie jezdza we Wroclawiu ..... super ... musze sie tez kiedys wybrac
Rusalko nie ma nic piekniejszego jak przytulenie swojej kruszynki bo tak dlugim oczekiwaniu
malaga Tobie rowniez udanej niedziele zycze
ilinka na jaki temat piszesz prace??
Pozdrawiam :-*
A
Agutek
Gość
No i oczywiscie jeszcze tu siedze i nigdzie nie poszlam
Ja na lyzwach ostatnio jezdzilam chyba z 15 lat temu : A ze w tym roku zrobili lodowisko to idziemy, a co trzeba sprawdzic czy sie jeszcze umie Chociaz moj maz nigdy nie jezdzil - biedzie dobra zabawa haha ;D
reklama
Podziel się: