reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Hello, oto wielki moj powrot. Doczekalam sie maila aktywujacego :)
Poczytam co tam pisalyscie i lece szykowac sie do szkoly :D
Milej soboty!

reklama
Hihi, ale smiesznie. Jestem poczatkujaca znowu :D

Wlosy umyte, woda na herbatke sie grzeje. Chyba sniadanko zjem jeszcze przy kompie, a potem szybko sie spakuje i wio naszym kochanym PKP :)

Pozdrawiam
Agutek :-*

JejQ Agutku a ja nawet sie nie skaplam .... juz myslalam ze mam cos z glowa zrobione .... a jednak dobrze myslalam ze Agnezzz to Ty :D ... ales mnie zakrecila wczoraj wieczorem :D nawet zaczelam zmieniac z Agutek na Agnezzz choc bylam prawie w 100% pewna ze to Agutek napisalas Ty ...a tu teraz wszystko jasne , a ja juz nawet meza do rozwiazania zagadki zaciagnelam ;D ...  Milego dnia i czekamy wieczorkiem na Ciebie :) :-*

Hej Agutku...ale nam niespodzianke zrobiłaś...ja w pewnym momencie zgłupiałam ;) :D...
Dobrze że jesteś dalej naszym Agutkiem :) :) :)

Malaguś...no co Ty...u mnie też nic ciekawego się nie dzieje ale piszę posty do Was ::)...co mi innego zostało ??? ??? Więc Kochana pisz do nas chociażby o pogodzie ;) ale pisz!!!

A tak wogóle to dzień dobry Wpadkowiczki :) :) :)

MoniQa pisze:
JejQ Agutku a ja nawet sie nie skaplam .... juz myslalam ze mam cos z glowa zrobione

MoniQa pisze:
a tu teraz wszystko jasne , a ja juz nawet meza do rozwiazania zagadki zaciagnelam ;D ... Milego dnia i czekamy wieczorkiem na Ciebie :) :-*

Hihi to zes mnie rozsmieszyla...widzialam, ze wczoraj zmienialas mojego nicka hihi :D
A maz dostal fajna fuche ;) Detektywi :p

No wiec witam jeszcze raz. To ja poczatkujacy Agutek ;D ;D

Jestem juz po szkole.
Wlasnie zaparzylam herbatke i relaksuje sie przy kompiku, jak dobrze, ze dzisiaj sobota i jutro mam wolne i sobie odpoczne!!!!
Co prawda obiecalam sobie przysiasc od jutra porzadnie do nauki, ale swiadomosc dnia wolnego podnosi mnie na duchu :D

Agutek witam Cie po szkole :)    ..a niom zmienilam nicka bo juz sama nie wiedzialam co jest grane :D  ale juz wiem ... rozwiazalam zagadke ;D huraaa ;D

reklama
DOBRANOC AGUTKU :)

Ja tez sie zmywam po woli ... w sume dzisiaj prawie przespalam caly dzien ale co mi tam ...policze barnki i zasne ;)

DOBRANOC,  SLODKICH SNOW :)

Do góry