reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Dzień dobry :D

Dziś już jest lepiej :) I ze mną i z psem - mniej kaszle, i oby tak zostało ::) Na spacerki go wynoszę, jak chwile pobiega, znów zaczyna kaszleć, biorę go na ręce i niosę, aż mu przejdzie, i znów sobie sam spaceruje, itd. - CYRK ;)
Ale może dzięki temu szybciej wyzdrowieje :)

Życzę wszystkim miłego dnia :D

reklama
Rusałko - ja się nie znam na rasach, niestety ::) Ja mam dwa kundelki, starsze i schorowane psiska ze schroniska. Ale mi się zrymowało ;) ;D ;D

Ja teraz tez - w domu rodzinnym zostawiłam dwa psiaki- i to "znajduchy:)..tzn..jednego wzieliśmy, bo zostal jako jedyny w miociei nikt go nie chcial..a strasznie chorowała..dzis ma 11 lat:)..a drugiemu - ratlerkowi - uratowałam życie..byl..jest tak piekny, ze rodzice chcąc niechcac i tego zostawili. Dziś ma 7 lat:)..Wyprowadzajac sie od rodziców chciałam wziaśc jednego..ale nie bylo mowy:)- tak sie do nich przywiazali:)- wiec kupiłam sobie i mam jamniczka szorstkowlosego - ale też cos jakis inny niz wszytkie- pyszczek pinczera..yorka..sznaucerka..i do tego jakis taki krótszy jest i malutki- wazy w porywach 5 kg:)..wiele osob nas zaczepia i pyta(wymieniając te rasy):)- że cos jakiś taki oryginalny ten..york..jamniczek..sznaucerek..pinczerek...hahaha:)..Zostaliśmy oszukani podczas kupna.., ale od razu go pokochalismy i nie wazne było kto on:):):)..Oki nie zanudzam już psiakami..(jak widac mam potwornego bzika na ptk zwiarzat:)

hihi - ja też Rusałko :D Gdyby tylko mój mąż podzielał tą moją miłość do zwierząt, to pewnie jeszcze z jednego byśmy wzięli ze schroniska :)

Witam :)

Rusalko nie wiem o co chodzi z tym dogiem, bo dopero wpadlam do domQq , ale dog niemiecki to taki wielki pies :D klapniete uszy, kwadratowy pyszczek i mocna budowa ciala :D ;D :D ... ja aktualnie mam owczarka niemieckiego (czarnego) i tez jest dla mnie wszystkim :)

malaga ja gdybym mogla to bym wszystkie psiaki ze schroniska wziela  ::) ale nie mam jak :( ..za to zalozylismy ze znajomymi fundacje i pomagamy w sterylizacji psiakow ze schroniska , dostarczamy jedzinka, koce itd :)

monika3 slonko nie smutaj sie , zobaczysz II kreseczki napewno , widocznie to nie byla jeszcze pora, ale nie mozesz sie zalamywac , optymistycznie prosze , optymistycznie :) :-*

reklama
Doczekacie się dziewczeta doczekacie!!!!!..ja tez sadziłam, że to czekanie na dwie kreseczki trwa wiecznie..a jednak..czas pynie - to fakt- i nim sie obejrzymy..-jak mawiają - cieszymy się z dzieci..wnuków..itd..WSZYTSKO PRZED NAMI!!!!:)

MoniQo - doga niemieckiego to ja dokonale znam ;) - on jest moim marzeniem..:)Jak widzę go na ulicy to aż łzy mi lecą..bo też takiego chce..i wiem, ze dopnę swego..tylko nie teraz..Czekam na mój najcenniejszy Skarb:)

Buziaczki dziewczęta!Całym sercem jestesmy z Dzidziusiem z Wami:)!

Do góry