reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Witajcie Wpadkowiczki :) :) :)

Agutku...jak po egzaminie?? Mam nadzieję że poszło dobrze i wszystko to czego sie nauczyłaś w poręsobie przypomniałaś... ;) :D

Malaguś, Ilinka i Sossenka...powiem Wam że zauważyłam że zrobiłam się strasznie wrażliwa na punkcie dzieci...
Niedawno w radio słyszałam taki tekst że ciąza to dla niektórych "wypadek przy pracy"...myślałam że dostanę białej goraczki ::) :mad: Ja wiem że nie wszyscy czekaja na dzidziusia, ja tez kiedyś bałam się ciąży ale teraz zła jestem na siebie za to moje głupie myślenie :mad:
Dziś w kościele na kazanu ksiądz mówił o nienarodzonych dzieciach które sie zabija...miałam łzy w oczach...nie mogłam sie powstrzymać...

A tak wogóle to staram się nie wchodzić do dziecięcych sklepów i nie oglądać bo serce mi pęka z bólu...nie daje wtedy rady...

reklama
monika3 jesteś bardzo wrażliwą osóbką... ja też nie wchodzę do sklepów dzicięcych ani do odzieżowych dla kobiet ciężarnych...

Czesc, juz jestem.
Natychmiast potrzebuje masazysty, bo wszystko mnie boli od dziwgania plecaka. Do tego wymarzlam w pociagach niemilosiernie...
Lece czytac inne watki, a potem goraca kapiel i relaks. Trzeba zregenerowac sily na jutrzejszy dzien w pracy :mad:
Co do sklepow internetowych to tez czasami tam zagladam... ;)

No właśnie Agutku - jak tam egzamin?? :)

A ja idę lulać - wykąpałam się już i idę się do męża przytulić :D

DOBRANOC :D :D

Odpowiedzialam na wszystkie pytania, ale wiem, ze moglam napisac wiecej....
No ale nie sadze, zeby to byl powod do oblania - jak myslicie?
Mam nadzieje, ze zdam ;)
Teraz musze sie szykowac do nastepnego egzaminu, bleeee.....

A tak w ogole to zapomnialam sie przywitac - dzien dobry!!!

Dzień dobry :)

Wstałam niedawno i stwierdzam, że nie lubię poniedziałków ::) Strasznie nie chce się mi iść do pracy :( Znacie jakieś lekarstwo na lenia?? ;)

Witam Witam Witam:)
Już jesteśmy w Polsce..prawie od razu z samolotu do szkoły..masakra..spałam doslownie na siedzaco... W niedzielę dwa egazaminy.., a dziś wolne..i od rana az wrze:)..Już byłam w szpitalu na badaniach (gapa- zapomnialam moczu:/.:)..ale pobrali krew..wyniki chyba OK:)..Teraz walcze z praniem...ba ze stertą prania:(...echh..Później na miasto uzupełnic zapasy..wszytko sie w domu jak na złosc pokończyło:/...i jeszcze dzis muszę kupic prezenty:)..dla rodziców z okazji rocznicy ślubu, dla kumpeli- urodziła synka:):):)..i kolezance- na urodziny:)..zapowiada sie dosc ciekawie:)
Oczywiscie- straaaasznie tesknie za siostra...płaczę jak sobie pomyslę, ze zobaczymy się dopiero w lipcu..echh:(...oby do lipca!:)
Pozdrawiamy wszystkich:)!
ps..w czwartek mamy wizytę u gin- obiecał mi juz, ze powie płec:)...nie mozemy się doczekac!!!!!!!!!!!!!!:)

Witaj Rusałko :)

Nie martw się - szybciutko Ci czas do lipca zleci - zobaczysz :D A w czasie USG życzę Ci, żeby dzidziuś nie okazał się nieśmiały i nie pochował "co nieco" ;) ;D

reklama
Do góry