reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Moniko, czy mi sie wydaje czy w jakiegos dolka wpadlas? Wiem kochana co czujesz....bo kilka dni temu sama to przezywalam koszmarnie. A teraz podaje ci reke i wyciagam cie z niego...doczekasz sie, zobaczysz. Jak my wszystkie! ;D
Nie smutaj sie zatem :)

reklama
Rusalko dogi niemieckie sa przewspaniale :) ... moj kumpel ma dozyce (arlekina) i zawsze na przywitanie podaje mi lape , a mnie zgina w pol :D ... piekny bydlaczek :)...zycze Ci w takim razie spelnienia rowniez tego marzenia :)

Dzien dobry kochane!!!!!

Ja mam dzisiaj dobry humor bo w przyszlym tygodniu moj suwaczek bedzie pokazywal "2" z przodu...tralalalalala ;D ;D ;D

Ach...Agutku...jak fajnie...dwa z przodu za niedługo... :) a za chwlikę 1 i....już!!! Staranka...tankowanie do pełna ;D ;D ;D

Agutku...już nie smutam sie tak bardzo jak wczoraj...chociaż żal zostaje... :(

Miłego dnia Wpadkowiczki :) :) :)

Moniczko, wiem, ze ci przykro. Ale nie przezywaj tego tak bardzo, przynajmniej sie postaraj (latwo mi mowic, a wiem jakie to ciezkie). Ja wierze, ze ty szybciutko zostaniesz mamusia. Mam takie przeczucie ;D

Agutek pisze:
Ja wierze, ze ty szybciutko zostaniesz mamusia. Mam takie przeczucie ;D

Agutku...moja Kochana...tak bym chciała żeby Twoje słowa sie spełniły... ;)

I Tobie życzę żebyś szybciutko zafasolkowała jak zaczniecie staranka :) Najlepiej za pierwszym razem...złoty strzał... ;D

Internet działa mi dziś tak, że lepiej nie mówić, dlatego tylko się pożegnam, a coś więcej napiszę jutro :)

DOBRANOC :)

reklama
Dzien dobry :)

malaga ale mialam dzisiaj sen. Snilo mi sie, ze przyslalas mi swoje zdjecia. Ogladam je, a tam kilka osob z mojej rodziny. Niby okazalo sie, ze jestesmy w jakims tam drobnym stopniu spokrewnione hihi :) Caly sen chcialam sie z toba skontaktowac - napisac list - i nie wiem czemu, ale nie moglam :D SNy to potrafią byc dziwne ;)

Do góry