reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Dzień dobry :D

Dziś już jest lepiej :) I ze mną i z psem - mniej kaszle, i oby tak zostało ::) Na spacerki go wynoszę, jak chwile pobiega, znów zaczyna kaszleć, biorę go na ręce i niosę, aż mu przejdzie, i znów sobie sam spaceruje, itd. - CYRK ;)
Ale może dzięki temu szybciej wyzdrowieje :)

Życzę wszystkim miłego dnia :D

reklama
Rusałko - ja się nie znam na rasach, niestety ::) Ja mam dwa kundelki, starsze i schorowane psiska ze schroniska. Ale mi się zrymowało ;) ;D ;D

Ja teraz tez - w domu rodzinnym zostawiłam dwa psiaki- i to "znajduchy:)..tzn..jednego wzieliśmy, bo zostal jako jedyny w miociei nikt go nie chcial..a strasznie chorowała..dzis ma 11 lat:)..a drugiemu - ratlerkowi - uratowałam życie..byl..jest tak piekny, ze rodzice chcąc niechcac i tego zostawili. Dziś ma 7 lat:)..Wyprowadzajac sie od rodziców chciałam wziaśc jednego..ale nie bylo mowy:)- tak sie do nich przywiazali:)- wiec kupiłam sobie i mam jamniczka szorstkowlosego - ale też cos jakis inny niz wszytkie- pyszczek pinczera..yorka..sznaucerka..i do tego jakis taki krótszy jest i malutki- wazy w porywach 5 kg:)..wiele osob nas zaczepia i pyta(wymieniając te rasy):)- że cos jakiś taki oryginalny ten..york..jamniczek..sznaucerek..pinczerek...hahaha:)..Zostaliśmy oszukani podczas kupna.., ale od razu go pokochalismy i nie wazne było kto on:):):)..Oki nie zanudzam już psiakami..(jak widac mam potwornego bzika na ptk zwiarzat:)

hihi - ja też Rusałko :D Gdyby tylko mój mąż podzielał tą moją miłość do zwierząt, to pewnie jeszcze z jednego byśmy wzięli ze schroniska :)

Witam :)

Rusalko nie wiem o co chodzi z tym dogiem, bo dopero wpadlam do domQq , ale dog niemiecki to taki wielki pies :D klapniete uszy, kwadratowy pyszczek i mocna budowa ciala :D ;D :D ... ja aktualnie mam owczarka niemieckiego (czarnego) i tez jest dla mnie wszystkim :)

malaga ja gdybym mogla to bym wszystkie psiaki ze schroniska wziela  ::) ale nie mam jak :( ..za to zalozylismy ze znajomymi fundacje i pomagamy w sterylizacji psiakow ze schroniska , dostarczamy jedzinka, koce itd :)

monika3 slonko nie smutaj sie , zobaczysz II kreseczki napewno , widocznie to nie byla jeszcze pora, ale nie mozesz sie zalamywac , optymistycznie prosze , optymistycznie :) :-*

reklama
Doczekacie się dziewczeta doczekacie!!!!!..ja tez sadziłam, że to czekanie na dwie kreseczki trwa wiecznie..a jednak..czas pynie - to fakt- i nim sie obejrzymy..-jak mawiają - cieszymy się z dzieci..wnuków..itd..WSZYTSKO PRZED NAMI!!!!:)

MoniQo - doga niemieckiego to ja dokonale znam ;) - on jest moim marzeniem..:)Jak widzę go na ulicy to aż łzy mi lecą..bo też takiego chce..i wiem, ze dopnę swego..tylko nie teraz..Czekam na mój najcenniejszy Skarb:)

Buziaczki dziewczęta!Całym sercem jestesmy z Dzidziusiem z Wami:)!

Do góry