reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Ja codziennie robie sobie w przerwach spacerki wlasnie zeby sie dotlenic i odpoczac. Pewnie pozniej tez zrobie.
Nic uciekam dalej sie uczyc. Zajrze pozniej. Pa!

reklama
Malaga i Agutek, moje kochane Wpadkowiczki gdzie jesteście ???

Bo nam wątek stoi w miejscu ;D

Jakaś wpadka by się przydała...tak dla poprawienia statystyki ;D...no i oczywiście naszych humorków :D

Agutek pisze:
czytam, czytam, mam wrazenie ze juz wiem, brne dalej, a jak wracam do poprzednich rozdzialow to okazuje sie, ze juz nie pamietam  :mad:
Zrobilam sobie krotka przerwe zeby mi mozg odparowal troche, bo juz sie przegrzewa i za chwile znowu wracam kuc.

Na pamiec podobno dobra jest czekolada :D .. moze w kaloriach gorzej stoi , ale co tam , czekolada + stres = 0 kalorii :D

Pozdrawiam

Agutek pisze:
Aha malaga, ciesze sie, ze stosunki z mezem sie poprawily ;)

Do następnego razu :p
A tak serio - zespół napięcia przedmiesiączkowego daje o sobie znać ;) Zołza się ze mnie taka zrobiła, że mój mężulek stara się mnie omijać z daleka ;D

monika3 pisze:
Malaga i Agutek, moje kochane Wpadkowiczki gdzie jesteście ???

Bo nam wątek stoi w miejscu ;D

Jakaś wpadka by się przydała...tak dla poprawienia statystyki ;D...no i oczywiście naszych humorków :D

Monika - no właśnie wpadka by się przydała, żeby wlać w nas trochę optymizmu ;) No i ożywić wątek :D
I tego Wam życzę :D Trzymam mocno kciuki :D

sossenka pisze:
dziewczyny!!1dobiłyście setki... w tym wątku... ;) :D

Wypijmy na tę okoliczność ;D ;D
prost1.gif

i pisze:
Agutek, podziwiam Cię z tą nauką ;) ja do tej pory nie mogę się wziąść po świętach do nauki ::)

Ilinko, nie mam wyjscia. W przyszly weekend egzamin, a materialu naprawde sporo. A jak sie nie naucze to nie zdam hihi ;D Jakos wole zdac 8) , tym bardziej, ze po tym egzaminie czekaja jeszcze 3 nasetpne ;)

MoniQa pisze:
Agutek pisze:
czytam, czytam, mam wrazenie ze juz wiem, brne dalej, a jak wracam do poprzednich rozdzialow to okazuje sie, ze juz nie pamietam :mad:
Zrobilam sobie krotka przerwe zeby mi mozg odparowal troche, bo juz sie przegrzewa i za chwile znowu wracam kuc.

Na pamiec podobno dobra jest czekolada :D .. moze w kaloriach gorzej stoi , ale co tam , czekolada + stres = 0 kalorii :D

Pozdrawiam

A podjadam troche, podjadam ;D Boje sie jednak o moje zwalki tluszczu, ktore zamiast malec to ciagle sie powiekszaja ;)
A tak serio zakupilam Vita BuerLecithin z witaminami i lecytyna na wzmozenie koncentracji i poprawe pamieci.
Milego dnia!

Postaram sie pozniej zajrzec jeszcze :)

reklama
Agutku - wytrwałości w nauce życzę :D

Ja się zaraz zabieram za sprzątanie - dziś impreza sylwestrowa u mnie :) Będzie razem z nami 8 osób i dwa psy - oczywiście moje :D

Do góry