reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Witam w ostatni dzien roku  :)

malaga pisze:
Monika - no właśnie wpadka by się przydała, żeby wlać w nas trochę optymizmu ;) No i ożywić wątek :D
I tego Wam życzę :D Trzymam mocno kciuki :D

Malaguś...mówiąc o wpadce miałam na myśli Ciebie, Agutka i inne Wpadkowiczki...ja już jestem z tych pilnie starających się...zobaczymy z jakim skutkiem  ::)

Sossenko...pewnie że wirtualnie będziemy z Tobą w noc Sylwestrową...ale będzie wirtualna balanga...hihihi...

A propos Sylwestra to my tak jak Agutek idziemy do znajomych...  właśnie muszę przygotować sałatkę...
Ech...jak mi się nie chce  ::)

Witam dziewczeta :)

Agutek daj sobie na dzisiaj spokoj ... odpocznij ten jeden dzien ... nie chcemy zebys nam padla od nadmiaru wiedzy  8) ... a z zapamietywaniem to napewno juz pamietasz, ale tak to wlasnie jest jak sie za duzo czlowiek uczy to potem wydaje mu sie ze wszystko zapmonial ;) .... sorki ze pytam ale kiedy zdajesz?? ( nie wylapalam kiedy )

malaga podziwiam Cie ze sie zgodzilas na imprezke w domQ ;) ... ja zrobilam raz ... a sprzatania mialam jakby po 3 imprezkach :D ... ale i tak zycze swietnej zabawy :)

Sossenko wypije Twoje zdrowko , Twoje i Twojej przyszlel fasoleczki :)

W ogole wypije wszytkich zdrowka ... Wasze, Waszych dzieci, fasolek i przyszlych fasolek ;)

Dziewczeta zycze Szczesliwego Nowego Roku  :)

MoniQa pisze:
Agutek daj sobie na dzisiaj spokoj ... odpocznij ten jeden dzien ... nie chcemy zebys nam padla od nadmiaru wiedzy  8) ... a z zapamietywaniem to napewno juz pamietasz, ale tak to wlasnie jest jak sie za duzo czlowiek uczy to potem wydaje mu sie ze wszystko zapmonial ;) .... sorki ze pytam ale kiedy zdajesz?? ( nie wylapalam kiedy )

Tak od popoludnia dalam juz sobie spokoj. Musze sie dzisiaj troche wyluzowac. Dosc daleko udalo mi sie w materialach dotrzec wiec troszke sie uspokoilam, ze zostal mi do opanowania praktycznie ostatni wyklad, wiec powinnam jakos dac rade. Egzamin mam w przyszla niedziele. Teraz jednak juz konczy mi sie urlop i bede musiala isc do pracy wiec zostana mi wieczory na nauke daltego moim celem bylo jak najwiecej nauczyc sie teraz podczas urlopu. :)

Przyszlam jeszcze zlozyc wam zyczenia.

Dobrego Nowego Roku, pelnego nadziei, spelniajacych sie marzen, usmiechow na twarzy waszych i bliskich, przyjazni, milosci i upragnionengo dzidziolka

Witam :D

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :D

I po imprezie :D I mamy 2006 rok :D

MoniQa pisze:
malaga podziwiam Cie ze sie zgodzilas na imprezke w domQ ;) ... ja zrobilam raz ... a sprzatania mialam jakby po 3 imprezkach :D ... ale i tak zycze swietnej zabawy :)

Goście rozeszli się o 5 :) O 6 już nie było śladu po imprezie ;D ;D

Naczynia musiałam na bieżąco myć, bo mam jeden komplet, poza tym nie ma gdzie brudnych w kuchni odkładać ;) Impreza była bardzo spokojna, bez tańców, alkohol jakoś tak szybko wietrzał z głowy, jako że często odbywały się pilegrzymki na balkon - a mroźne powietrze nocne fantastycznie orzeźwia ;D ;D Tak że sprzątania pod koniec było niewiele ;) W trakcie się trochę umęczyłam właśnie tym bieganiem do kuchni, częstym zmywaniem naczyń..

reklama
Do góry