malaga
Fanka BB :)
Agutek pisze:Niech czasami i maz uszanuje twoje decyzje![]()
Wiesz, chyba po tych słowach, które padły z jego ust, widać, jak on mnie szanuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agutek pisze:Niech czasami i maz uszanuje twoje decyzje![]()
malaga pisze:Agutek pisze:Niech czasami i maz uszanuje twoje decyzje![]()
Wiesz, chyba po tych słowach, które padły z jego ust, widać, jak on mnie szanuje![]()
malaga pisze:Postaram się, żeby ten bumerang już we mnie nie trafiłA mój mąż jak chce się bawić, to niech się bawi sam.. mieliśmy iść teraz do knajpy ze znajomymi - już mu powiedziałam, że się nie wybieram. Po co mam psuć komuś humor zmartwioną miną? Ciekawe, czy pójdzie sam.. jak go znam, to pójdzie.
Agutek pisze:Chyba w tej sytuacji pozostaje zdac sie na bieg wydarzen, niestety
Szkoda, ze usunelas suwaczek...szkoda, ze tak wyszlo....w ogole strasznie smutno mi sie zrobilo, bo jestes bardzo bliska mi osoba tutaj na forum - zawsze razem czekalysmy na starania, razem bylo razniej - a tu tak sie namieszalo....buuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Agutek pisze:Uparte z nich dziady i tyle...
Agutek pisze:Hmmmm to moze ty dla odmiany umow sie z jakas kolezanka i pojdz tez sama - niech zobaczy ze ty tez potrafisz? ;D
malaga pisze:Agutek pisze:Hmmmm to moze ty dla odmiany umow sie z jakas kolezanka i pojdz tez sama - niech zobaczy ze ty tez potrafisz? ;D
Wolę kolegęMam takiego fajnego ;D ;D ;D