reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Trzeba być pozytywnie nastanionym:)!
U mnie @ też pewnie zbliża sie wielkimi krokami, ale co tam..czas pokaze:)
Trzymam wciaz Nagguś kciukasy:)

reklama
Bardzo bym chciała byc w ciąży ale musze czekac do obrony ktora mam w czerwcu!
Wiec doszlismy do wniosku, że odstawimy od stycznia pigułki i bedziemy uważać kalendarzyk śluz itp. jak cos sie przydarzy to bedziemy sie cieszyc a jak nie to od czerwca bierzemy sie ostro do pracy!

LANA pisze:
Monix-to pozostaje tylko życzyć Ci powodzenia w  Twoich zamierzeniach   ;D .

Przyłączam się - życzę powodzenia Monix :D

My też w planach mieliśmy podjęcie starań wiosną 2006 roku. Zobaczymy, czas zweryfikuje nasze plany :)

Monix pisze:
Bardzo bym chciała byc w ciąży ale musze czekac do obrony ktora mam w czerwcu!
Wiec doszlismy do wniosku, że odstawimy od stycznia pigułki i bedziemy uważać kalendarzyk śluz itp. jak cos sie przydarzy to bedziemy sie cieszyc a jak nie to od czerwca bierzemy sie ostro do pracy!
Monix, to mam bratnią duszę. Mam taką sama sytuację, no oprócz pigułek bo ich nie biorę już 1,5 roku :)
Starania planujemy zacząć w maju :) A w czerwcu tez mam obronę ;)

ja tez mam obrone w czercu..no, ale próbujemy już sobie z mezem...Tab można powiedziec, ze wcale nie brałam..łącznie przez ponad 5 lat może z pół roku..bardzo xle je znosiłam i za kazdym razem po miesiacu-dwóch zmienialam..bo raz ciało mnie po nich swędziało(noyenette-nie wiem dokładnie jak sie pisze?:)..za drugim razem dostałam wysypki (Harmmonet)..a jeszcze innym razem bardzo xle sie czułam (Cielest)..no i już od 1,5 roku przygode z tab zakończyłam:)..teraz czekam na@..badz fasolinkę...zdaliśmy się na los..:)

Agutek to w takim razie zabezpieczacie sie teraz jakos? Bo ja raczej chciałabym zajsc w II polowie roku nie wiem jak to bedzie czy nie bede musiała leżeć a w taim wypadku ciezko bedzie chodzic do szkoły i tak mam zaoczne bo chodze do pracy.

Monix ja tak samo chcę. Bo też pracuję i zaocznie studiuję i boję się, że może będą jakieś komplikacje itp. A do tego do szkoły mam 150 km. Więc używamy gumkę teraz, ale jak są niepłodne dni to czasem i bez ;)

reklama
Do góry