reklama
Bardzo bym chciała byc w ciąży ale musze czekac do obrony ktora mam w czerwcu!
Wiec doszlismy do wniosku, że odstawimy od stycznia pigułki i bedziemy uważać kalendarzyk śluz itp. jak cos sie przydarzy to bedziemy sie cieszyc a jak nie to od czerwca bierzemy sie ostro do pracy!
Wiec doszlismy do wniosku, że odstawimy od stycznia pigułki i bedziemy uważać kalendarzyk śluz itp. jak cos sie przydarzy to bedziemy sie cieszyc a jak nie to od czerwca bierzemy sie ostro do pracy!
malaga
Fanka BB :)
LANA pisze:Monix-to pozostaje tylko życzyć Ci powodzenia w Twoich zamierzeniach ;D .
Przyłączam się - życzę powodzenia Monix
My też w planach mieliśmy podjęcie starań wiosną 2006 roku. Zobaczymy, czas zweryfikuje nasze plany
A
Agnezzz
Gość
Monix, to mam bratnią duszę. Mam taką sama sytuację, no oprócz pigułek bo ich nie biorę już 1,5 rokuMonix pisze:Bardzo bym chciała byc w ciąży ale musze czekac do obrony ktora mam w czerwcu!
Starania planujemy zacząć w maju A w czerwcu tez mam obronę
ja tez mam obrone w czercu..no, ale próbujemy już sobie z mezem...Tab można powiedziec, ze wcale nie brałam..łącznie przez ponad 5 lat może z pół roku..bardzo xle je znosiłam i za kazdym razem po miesiacu-dwóch zmienialam..bo raz ciało mnie po nich swędziało(noyenette-nie wiem dokładnie jak sie pisze?..za drugim razem dostałam wysypki (Harmmonet)..a jeszcze innym razem bardzo xle sie czułam (Cielest)..no i już od 1,5 roku przygode z tab zakończyłam..teraz czekam na@..badz fasolinkę...zdaliśmy się na los..
Agutek to w takim razie zabezpieczacie sie teraz jakos? Bo ja raczej chciałabym zajsc w II polowie roku nie wiem jak to bedzie czy nie bede musiała leżeć a w taim wypadku ciezko bedzie chodzic do szkoły i tak mam zaoczne bo chodze do pracy.
A
Agnezzz
Gość
Monix ja tak samo chcę. Bo też pracuję i zaocznie studiuję i boję się, że może będą jakieś komplikacje itp. A do tego do szkoły mam 150 km. Więc używamy gumkę teraz, ale jak są niepłodne dni to czasem i bez
malaga
Fanka BB :)
Agutek pisze:używamy gumkę teraz, ale jak są niepłodne dni to czasem i bez
My robimy tak samo Tylko że z tymi płodnymi i niepłodnymi dniami można się czasem bardzo pomylić
reklama
A
Agnezzz
Gość
Ano można można
Podziel się: