reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Dziękuję Lilith :-*

Agutek - dzięki za informacje na temat szczepionki :D A co do bejbusia mam podobne podejście - jak się teraz trafi - będę szczęśliwa :D A świadome staranie na razie odłożyliśmy na mało konkretny termin - przyszłość ;) Zobaczymy, co i jak będzie :)

N Agga, życzę ci aby ta bliżej nie określona przyszłość nastąpiła jak najszybciej. Może w tym samym terminie co u mnie, byłoby super :)
Właśnie doczytałam, że gdzieś pracujesz. Bardzo fajnie, bo pamiętam, że wspominałaś o zasiłku ostatnio. Mimo, że na zastępstwo to jednak zawsze coś!
Pozdrawiam!!

Pracuję, pracuję - w tym samym przedszkolu :) Mam cudowne dzieciaczki w grupie :D Mam nadzieję, że za pięć miesięcy wykroi się coś jeszcze i nie będę się musiała znów rejestrować jako bezrobotna ;) Pozdrawiam :)

Rusalka pisze:
Ja i tak wciąż Nagguś trzymam kciuki, ze a moze juz nam się udalo:) ::)

Wiesz, że ja też??  :laugh: Najlepsze jest to, że teraz będę mieć wszystkie objawy wczesnociążowe ::) :laugh: No i jak tu się zorientować, jaka jest prawda?? ;) Już dziś czułam lekki ból w podbrzuszu. To za wcześnie na okres ( mam cykle 29-32 dniowe, a dziś jest 21 dc), a z drugiej strony - może ten cykl mi się po prostu skrócił?? Jest to bardzo możliwe. Ale dopóki nie przyjdzie @ miło jest myśleć, że może, może mała fasolka właśnie kiełkuje :laugh:

Nie wiem... bardzo sceptycznie do tego podchodzę.. Były już takie sytuacje, że prawie byłam pewna ciąży - i jakoś w ciąży nie byłam ::) A teraz prawdopodobieństwo jest tak małe, że nie mam żadnej nadziei.. No może... taką malutką ;)
Badam szyjkę macicy codziennie - położenie i twardość - moim zdaniem wszystko wskazuje na to, że dostanę niedługo okres. Jeszcze nie zaobserwowałam charakterystycznych niteczek krwi w śluzie, tak że pewnie za jakieś 8 - 9 dni przyjdzie @, niestety... Dzis 22 dc. Zobaczymy.

No i najbardziej prawdopodobna opcja - że cykl mi się skrócił - zaczyna być wiarygodna ;) Dziś mi się zaczęły bóle przedmiesiączkowe ::) Boli mnie całe podbrzusze. Ale z tego wynika, że kochaliśmy się zaraz przed owulacją a mimo to - po raz kolejny w ciążę nie zaszłam ::) Zaczynam się obawiać tych naszych przyszłych świadomych starań o potomka ::) Jak się przekonuję na własnej skórze - to może nie być łatwe.

reklama
N Agga, nie boj sie bedzie dobrze. grunt to pozytywne myslenie :)
ja na razie bardzo pozytywnie sie nastawiam i staram sie nie myslec o tym a co gdy...
za kilka miesiecy jak nie bedzie wychodzic to zaczne myslec ;)

Do góry