reklama
malaga
Fanka BB :)
Dziękuję Lilith :-*
Agutek - dzięki za informacje na temat szczepionki A co do bejbusia mam podobne podejście - jak się teraz trafi - będę szczęśliwa A świadome staranie na razie odłożyliśmy na mało konkretny termin - przyszłość Zobaczymy, co i jak będzie
Agutek - dzięki za informacje na temat szczepionki A co do bejbusia mam podobne podejście - jak się teraz trafi - będę szczęśliwa A świadome staranie na razie odłożyliśmy na mało konkretny termin - przyszłość Zobaczymy, co i jak będzie
A
Agnezzz
Gość
N Agga, życzę ci aby ta bliżej nie określona przyszłość nastąpiła jak najszybciej. Może w tym samym terminie co u mnie, byłoby super
Właśnie doczytałam, że gdzieś pracujesz. Bardzo fajnie, bo pamiętam, że wspominałaś o zasiłku ostatnio. Mimo, że na zastępstwo to jednak zawsze coś!
Pozdrawiam!!
Właśnie doczytałam, że gdzieś pracujesz. Bardzo fajnie, bo pamiętam, że wspominałaś o zasiłku ostatnio. Mimo, że na zastępstwo to jednak zawsze coś!
Pozdrawiam!!
malaga
Rusalka pisze:Ja i tak wciąż Nagguś trzymam kciuki, ze a moze juz nam się udalo :
Wiesz, że ja też?? :laugh: Najlepsze jest to, że teraz będę mieć wszystkie objawy wczesnociążowe : :laugh: No i jak tu się zorientować, jaka jest prawda?? Już dziś czułam lekki ból w podbrzuszu. To za wcześnie na okres ( mam cykle 29-32 dniowe, a dziś jest 21 dc), a z drugiej strony - może ten cykl mi się po prostu skrócił?? Jest to bardzo możliwe. Ale dopóki nie przyjdzie @ miło jest myśleć, że może, może mała fasolka właśnie kiełkuje :laugh:
malaga
Nie wiem... bardzo sceptycznie do tego podchodzę.. Były już takie sytuacje, że prawie byłam pewna ciąży - i jakoś w ciąży nie byłam : A teraz prawdopodobieństwo jest tak małe, że nie mam żadnej nadziei.. No może... taką malutką
Badam szyjkę macicy codziennie - położenie i twardość - moim zdaniem wszystko wskazuje na to, że dostanę niedługo okres. Jeszcze nie zaobserwowałam charakterystycznych niteczek krwi w śluzie, tak że pewnie za jakieś 8 - 9 dni przyjdzie @, niestety... Dzis 22 dc. Zobaczymy.
Badam szyjkę macicy codziennie - położenie i twardość - moim zdaniem wszystko wskazuje na to, że dostanę niedługo okres. Jeszcze nie zaobserwowałam charakterystycznych niteczek krwi w śluzie, tak że pewnie za jakieś 8 - 9 dni przyjdzie @, niestety... Dzis 22 dc. Zobaczymy.
malaga
No i najbardziej prawdopodobna opcja - że cykl mi się skrócił - zaczyna być wiarygodna Dziś mi się zaczęły bóle przedmiesiączkowe : Boli mnie całe podbrzusze. Ale z tego wynika, że kochaliśmy się zaraz przed owulacją a mimo to - po raz kolejny w ciążę nie zaszłam : Zaczynam się obawiać tych naszych przyszłych świadomych starań o potomka : Jak się przekonuję na własnej skórze - to może nie być łatwe.
reklama
A
Agnezzz
Gość
N Agga, nie boj sie bedzie dobrze. grunt to pozytywne myslenie
ja na razie bardzo pozytywnie sie nastawiam i staram sie nie myslec o tym a co gdy...
za kilka miesiecy jak nie bedzie wychodzic to zaczne myslec
ja na razie bardzo pozytywnie sie nastawiam i staram sie nie myslec o tym a co gdy...
za kilka miesiecy jak nie bedzie wychodzic to zaczne myslec
Podziel się: