malaga
Fanka BB :)
elle pisze:Tak N agga byłoby cudownie. Tak bez planowania. Zycze ci tego z całego serca
Dochodzę do wniosku, że ja inaczej nie mogę :laugh: W moim przypadku to musi być wpadka, ale taka, żebym się nawet nie domyślała, że fasolka już kiełkuje Bo inaczej - jeśli tylko zaobserwuję coś "innego" w moim organizmie (np. teraz śluz lekko podbarwiony krwią w chyba połowie cyklu) - to zaraz robię sobie nadzieję - a potem: załamanie, bo @ jednak przyszła : Dlatego teraz jest we mnie bardzo dużo sceptyzmu..
KA milka pisze:jeżeli mi się uda w tym miesiącu to to będzie dopiero prawdziwa wpadka bo przytulaliśmy się tylko raz (tyle miałam pracy)
U nas też z tego co pamiętam tylko raz kochaliśmy się bez zabezpieczenia, tylko, że to miały być dni niepłodne I może były
Elżbietka pisze:N Agga, nie trac nadzieii, cokolwiek sie stanie!!ja jednak wierze, ze fasolka jest w Tobie
Elżbietko - wiem, staram się wierzyć, że jeśli nie teraz, to w najbliższej przyszłości będę mogła cieszyć się małą fasoleczką pod serduchem