reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Malaga a moze jest jeszcze inny powod tej Twojej sennosci????????

Ja niestety siedze w domku .Wlasnie odprawilam ksiedza  z oplatkiem.A teraz czekam na meza.

Zycze wszystkim

Udanej zabawy

reklama
magdalenkakol pisze:
Malaga a moze jest jeszcze inny powod tej Twojej sennosci????????

Jeśli myślisz o ciąży - to na pewno nie :D To już troszkę trwa, a ja dopiero parę dni temu miałam owulację, więc gdyby nawet nasze przytulanko bez zabezpieczenia dwa dni przed owu dało "jakiś" rezultat, to za wcześnie na objawy ;) :D

Malaga ok .Tak tylko mi to przyszlo na mysl.A tak w ogole to chyba ta pogoda ma na nas taki wplyw, bo ja tez od jakiegos czasu chodze senna mimo ze sie wysypiam. ;) ;) ;) ;)

Witam wszystkich :D

Właśnie wróciłam ze spacerku z psiakami - super dziś mamy pogodę :D Cieplutko, śnieg przez noc stopniał :D "Impreza" była bardzo udana, choć spokojna, bez tańców ;) :D Za to najadłam się tak, że dziś ścisły post :D Tylko nie wiem, czy mi się uda, bo jedziemy do rodziców :D :D

Magdalenko - na pewno pogoda też ma wpływ na to, jak się czuję..

Wszystki pieski są super

Jeżeli ktoś nie zna Gutka (psiurki) to może czuć respekt przed nim wygląd robi swoje, a on nawet muchy nie skrzywdzi. Cały czas zaczepia łapą żeby go głaskać - wygląda to komicznie i do tego pomrukuje.

reklama
Dzien dobry!

To sobie potanczylam wczoraj ;D Na szczescie maz zaczal lepiej sie czuc. A dzisiaj mnie nogi bola, ze hoho.
Do tego podrinkowalam sobie, co robie rzadko i humor przez to wczoraj mialam ogromny i tak troche mi sie krecilo ;D ::)

A co do sennosci, zmeczenia i ogolnego marazmu to twierdze, ze to wina pory roku i pogody. Po prostu za malo slonca, pochmurno, zimno to jak tu czlowiek ma miec energie do zycia i sie jeszcze usmiechac od ucha do ucha ;D No niestety kochane, nie da rady ;) Sama jestem ostatnimi czasy beznadziejna, no ale byle do wiosny nie ;)

Aaaa..wczoraj nadotykalam sie ciazowego brzusia. Rewelacja ;)

Do góry