reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Moniloek jakie zakupy? Ja to tylko takie codzienne no moze weekendowe.Pieczywo jakas wedlinke .Jutro mam ochote zrobic kopytka z zeberkami wiec jeszcze zeberka musialam kupic.Na tym koniec.Moze jutro z mezem pojade do jakiegos marketu na wiekszePojechalabym dzisiaj ale zamarzly mi sie drzwi w smaochodzi i moge wejsc tylko przez tylne a to troche komicznie wyglada. Maz przyjedzie to bedzie radzil.
malaga
Fanka BB :)
A moje zakupy - bardzo udane Kupiłam to, co planowałam - kurtkę zimową i buty Jestem zadowolona Co prawda buty zupełnie inne od tych, jakie sobie upatrzyłam, i kurtka jasna, a miała być ciemna, ale co tam Nie ma się co szczegółów czepiać
A
Agnezzz
Gość
Witam
ja mialam zamiar wybrac sie na zakupy, ale "mezowe". Niestety maz sie rozchorowal i nigdzie nie poszlismy.
Zaraz bede sie szykowac na impreze, ale nie wiem czy bedziemy sie dobrze bawic skoro moj maz kicha i z nosa mu ciurkiem cieknie. Byc moze bedziemy musieli szybko wracac. Jak pech to pech. Tyle czekalismy na te andrzejki, jedyna impreza od nie wiadomo kiedy a tu choroba sie przypaletela. Sama tez najlepiej sie nie czuje. Bola strasznie oczy i glowa. Ech...
ja mialam zamiar wybrac sie na zakupy, ale "mezowe". Niestety maz sie rozchorowal i nigdzie nie poszlismy.
Zaraz bede sie szykowac na impreze, ale nie wiem czy bedziemy sie dobrze bawic skoro moj maz kicha i z nosa mu ciurkiem cieknie. Byc moze bedziemy musieli szybko wracac. Jak pech to pech. Tyle czekalismy na te andrzejki, jedyna impreza od nie wiadomo kiedy a tu choroba sie przypaletela. Sama tez najlepiej sie nie czuje. Bola strasznie oczy i glowa. Ech...
Magdalenko a ja myślałam że taki większe zakupki :laugh: :laugh: - no ale tymi żeberkami to mi narobiłaś smaka.
Malaga ja zazwyczaj też mam tak z butami tylko że ja maniaczka butów jestem i jak idę na zakupy to najlepiej dla mojego portfela jest omijanie sklepów z butami, bo inaczej to jestem stacona
Malaga ja zazwyczaj też mam tak z butami tylko że ja maniaczka butów jestem i jak idę na zakupy to najlepiej dla mojego portfela jest omijanie sklepów z butami, bo inaczej to jestem stacona
malaga
Agutek - współczuję...
Ja też się niedługo będę zbierać na "imprezę", ale tak mi się nie chce, że szok : Zmęczona jestem : Od jakiegoś czasu strasznie się męczę, potrzebuję dużo snu, żeby jakoś funkcjonować : Muszę sobie badania porobić, bo pewnie brakuje mi jakichś witamin.. Albo po prostu zacznę zażywać jakieś witaminowe preparaty - może mi się polepszy
moniolek - ja tam się nie boję zakupów, zazwyczaj mam ograniczoną ilość kasy a potrzeb od groma - i trzeba wybierać, co ważniejsze. A jak nie mam kasy, to nie chodzę wogóle do sklepów, bo nie lubię tak bez celu chodzić, żeby tylko pooglądać.
Ja też się niedługo będę zbierać na "imprezę", ale tak mi się nie chce, że szok : Zmęczona jestem : Od jakiegoś czasu strasznie się męczę, potrzebuję dużo snu, żeby jakoś funkcjonować : Muszę sobie badania porobić, bo pewnie brakuje mi jakichś witamin.. Albo po prostu zacznę zażywać jakieś witaminowe preparaty - może mi się polepszy
moniolek - ja tam się nie boję zakupów, zazwyczaj mam ograniczoną ilość kasy a potrzeb od groma - i trzeba wybierać, co ważniejsze. A jak nie mam kasy, to nie chodzę wogóle do sklepów, bo nie lubię tak bez celu chodzić, żeby tylko pooglądać.
reklama
malaga
moniolek pisze:Malaga a może jakiś powód jest tej senności :
Powód na pewno jakiś jest - mam mało czasu na sen Ale zwykle szybko regenerowałam siły i nie męczyłam się aż tak, jak teraz : Myślę, że nie dostarczam wszystkich potrzebnych organizmowi składników odżywczych, stąd to osłabienie : Może się mylę : Kupię Centrum, albo coś w tym stylu, pozażywam trochę i zobaczymy..
Również życzę udanej zabawy - Wszystkim Mamusiom
Podziel się: