reklama
MagdaRybka
mama styczniowa 2008 :)
Wiecie ja też tak czasami mam, że wątpię.... w to, że kiedyś nam się uda Jesteśmy małżeństwem już 2 lata przed ślubem brałam tabletki i po ślubie jeszcze przez pół roku, od 1,5 roku nie stosujemy nic !!! Ale wpadeczki nie zaliczyliśmy ;( teraz tak od 2 miesięcy staramy się mocno, ale niestety nic nie wychodzi i czasami ogarnia mnie taka myśl, że to jest może jakaś kara ... tylko za co ?! Jeszcze do tego ostatnio doszły moje problemy z @ , bywało tak że nie miałam @ przez 3 miesiące, teraz się leczę tzn. jestem na terapi duphastonem i mam w miarę reguralnie od 3 miesięcy, ale dzidzia się nie pojawia Wiem, że do tego potrzeba czasu, ale wiecie czasami ogarnia mnie takie zwątpienie,że ... aż trudno o tym pisać..... Koleżanki, z którymi o tym rozmawiam mówią,że wszystko bedzie oki tylko należy wyluzować i nie myśleć za bardzo - bo to jest główna przeszkoda, ale jak tu nie myśleć ......... ?! Sorki za te smęty, ale jakoś tak mi lżej jak o tym napisałam !!!! Powodzenia życzę Wszystkim i przesyłam buziaki, a teraz się idę troche wyluzować na słoneczko może mi przejdzie ten smutek, w końcu mam ostatnie dni urlopu i muszę go wykorzystać na maksa !!!! Papapapapa
Sensi
Mama po 30-dziestce:)
MagdoRybko!
Ja też jestem 2 lata po ślubie i też jeszce wcześniej brałam tabletki (ostatni raz w lutym tego roku), ale @ mam z częstotliwością szwajcarskiego zegarka. W tym miesiącu staram się bardzo (wykorzystuję każdy dzień ;D ;D ;D bo nigdy nie wiadomo, co Matce Naturze przyjdzie do głowy). Życzę więc i Tobie i sobie, żebyśmy się spotkały w "kwietniówkach". Staraj się mocno!!
Ja też jestem 2 lata po ślubie i też jeszce wcześniej brałam tabletki (ostatni raz w lutym tego roku), ale @ mam z częstotliwością szwajcarskiego zegarka. W tym miesiącu staram się bardzo (wykorzystuję każdy dzień ;D ;D ;D bo nigdy nie wiadomo, co Matce Naturze przyjdzie do głowy). Życzę więc i Tobie i sobie, żebyśmy się spotkały w "kwietniówkach". Staraj się mocno!!
MagdaRybka
mama styczniowa 2008 :)
A więc do dzieła !!!!! ja będę musiała zaczekać jeszce dzień lub dwa, bo mam @ a potem to szaleństwo ile sił wystarczy Może w końcu ........ Kto to wie ??? Wreszcie się uda !!!!!!!!! Samych pozytywnych myśli i powodzenia życzę Wam i sobie (trochę nie skromnie) !!!!!!!! Super jest to forum można się tu wygadać i pozbierać do"kupy" jeśli ktoś jest w rozsypce jak ja !!!!!!!!!! Buziaki papapapa
sami
Fanka BB :)
Właśnie dziewczyny mam nadzieje że się spotkamy w kwietniówkach, ja narazie czekam na @ byle by szybko przyszła i szybko poszła zebym się mogła zacząć starać o wpadeczke, wczoraj mój misiek przyjechał (a długo się niewidzieliśmy - HURRA), a jutro mam dostać @, tak więc rozumiecie dlaczego chce żeby ta wstęciula przyszła i jak najszybciej odczepiła sie odemnie najlepiej na 9miesięcy
Wyjeżdżam niebawem na urlopik i może wakacyjny nastrój będzie sprzyjający aby zaliczyć taką małą wpadeczke, czego wam też zycze...pozdrawiam
Wyjeżdżam niebawem na urlopik i może wakacyjny nastrój będzie sprzyjający aby zaliczyć taką małą wpadeczke, czego wam też zycze...pozdrawiam
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
malaga pisze:No to kto się pisze na wpadeczkę?? Mój wątek umiera, ktoś musi iść w moje ślady
Vezyrek i Ja. My sie piszemy jak naibardziej ;D. W okolicach poniedzialku powinna przyjsc @ , ale mamy nadzieje i wierzymy w to, ze sie spozni jakies 9 miesiecy :laugh: niech sobie nie mysli ze jej tak wszystko wolno.
:laugh: LICZYMY NA ZLOTY STRZAL :laugh:
reklama
A
Agutek
Gość
powodzenia, trzymamy kciuki!!!!
Podziel się: