reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Wiecie ja też tak czasami mam, że wątpię.... w to, że kiedyś nam się uda :( Jesteśmy małżeństwem już 2 lata przed ślubem brałam tabletki i po ślubie jeszcze przez pół roku, od 1,5 roku nie stosujemy nic !!! Ale wpadeczki nie zaliczyliśmy ;( teraz tak od 2 miesięcy staramy się mocno, ale niestety nic nie wychodzi i czasami ogarnia mnie taka myśl, że to jest może jakaś kara ... tylko za co ?! Jeszcze do tego ostatnio doszły moje problemy z @ , bywało tak że nie miałam @ przez 3 miesiące, teraz się leczę tzn. jestem na terapi duphastonem i mam w miarę reguralnie od 3 miesięcy, ale dzidzia się nie pojawia :( Wiem, że do tego potrzeba czasu, ale wiecie czasami ogarnia mnie takie zwątpienie,że ... aż trudno o tym pisać..... Koleżanki, z którymi o tym rozmawiam mówią,że wszystko bedzie oki tylko należy wyluzować i nie myśleć za bardzo - bo to jest główna przeszkoda, ale jak tu nie myśleć ......... ?! Sorki za te smęty, ale jakoś tak mi lżej jak o tym napisałam !!!! Powodzenia życzę Wszystkim i przesyłam buziaki, a teraz się idę troche wyluzować na słoneczko może mi przejdzie ten smutek, w końcu mam ostatnie dni urlopu i muszę go wykorzystać na maksa !!!! Papapapapa :)

wykorzystuj na maxa te ostatnie dni ;D ;D a później brać się do roboty dzień w dzień przytulanko i zafasolkować się proszę ;D ;D

:oMagdoRybko!
Ja też jestem 2 lata po ślubie i też jeszce wcześniej brałam tabletki (ostatni raz w lutym tego roku), ale @ mam z częstotliwością szwajcarskiego zegarka. W tym miesiącu staram się bardzo (wykorzystuję każdy dzień ;D ;D ;D bo nigdy nie wiadomo, co Matce Naturze przyjdzie do głowy). Życzę więc i Tobie i sobie, żebyśmy się spotkały w "kwietniówkach". Staraj się mocno!!

A więc do dzieła !!!!! ja będę musiała zaczekać jeszce dzień lub dwa, bo mam @ a potem to szaleństwo ile sił wystarczy ;););) Może w końcu ........ Kto to wie ??? Wreszcie się uda !!!!!!!!! Samych pozytywnych myśli i powodzenia życzę Wam i sobie (trochę nie skromnie) !!!!!!!! Super jest to forum można się tu wygadać i pozbierać do"kupy" jeśli ktoś jest w rozsypce jak ja !!!!!!!!!! Buziaki papapapa ;););)

Właśnie dziewczyny mam nadzieje że się spotkamy w kwietniówkach, ja narazie czekam na @ byle by szybko przyszła i szybko poszła zebym się mogła zacząć starać o wpadeczke, wczoraj mój misiek przyjechał (a długo się niewidzieliśmy - HURRA), a jutro mam dostać @, tak więc rozumiecie dlaczego chce żeby ta wstęciula przyszła i jak najszybciej odczepiła sie odemnie najlepiej na 9miesięcy :)
Wyjeżdżam niebawem na urlopik i może wakacyjny nastrój będzie sprzyjający aby zaliczyć taką małą wpadeczke, czego wam też zycze...pozdrawiam :)

Dziewczyny niech się te @ szybko Wam kończą i do dzieła!!!
Oby fasolki sie szybciutko zagniździły i zrowo rośły!!!!!!!!!!

malaga pisze:
No to kto się pisze na wpadeczkę?? :D Mój wątek umiera, ktoś musi iść w moje ślady :D :D :D

Vezyrek i Ja. My sie piszemy jak naibardziej ;D. W okolicach poniedzialku powinna przyjsc @ :mad:, ale mamy nadzieje i wierzymy w to, ze sie spozni jakies 9 miesiecy :laugh: niech sobie nie mysli ze jej tak wszystko wolno.

:laugh: LICZYMY NA ZLOTY STRZAL :laugh:

reklama
Do góry