reklama
Julinka
Mamy październikowe 2007
Joanna@ Ja angielskiego superowo nie znam...ale zrozumiałam tyle, że masz spróbować za kilka dni jeszcze raz ;D Spróbuj jeszcze raz się zarejestrować może się uda
Tuśka8 Witam Cię gorąco ;D ;D ;D ;D I oczywiście szybciuteńkiej wpadeczki życzę :-* :-* :-*
Tuśka8 Witam Cię gorąco ;D ;D ;D ;D I oczywiście szybciuteńkiej wpadeczki życzę :-* :-* :-*
A
Agutek
Gość
Joanna@ pisze:oj dziewczyny z jednej strny wam zazdrosze ze dopiero czekacie na swoje fasolki .Moja ma juz 4 miesiace i pojawila sie po ...hmmm....5 miesiacach......wpadki kontrolowanej Zycze wytrwalosi.
no staramy sie z calych sil byc wytrwale, ale niestety nie zawsze nam to wychodzi...
S
sowiuk
Gość
Otwieram kolejny dzień starań ;D
Witajcie wszystkie
Witajcie wszystkie
malaga
Fanka BB :)
Witaj sowiuk
Odkąd się wczoraj dowiedziałam, że pracę "mam", to od razu chciałam nadrobić stracony czas w tym cyklu i męża wykorzystać I niestety się nie udało Mój mąż stwierdził, że jest przemęczony Nic dziwnego, skoro siedzi ciągle przed tv lub kompem do późnych godzin nocnych a o 5 rano wstaje do pracy.. Także ten cykl już przepadł : Powiedziałam mężulkowi, że jak już zaczniemy się starać na całego o dzidziusia, to musi urlop wziąść, bo nie wyrobi >
Odkąd się wczoraj dowiedziałam, że pracę "mam", to od razu chciałam nadrobić stracony czas w tym cyklu i męża wykorzystać I niestety się nie udało Mój mąż stwierdził, że jest przemęczony Nic dziwnego, skoro siedzi ciągle przed tv lub kompem do późnych godzin nocnych a o 5 rano wstaje do pracy.. Także ten cykl już przepadł : Powiedziałam mężulkowi, że jak już zaczniemy się starać na całego o dzidziusia, to musi urlop wziąść, bo nie wyrobi >
S
sowiuk
Gość
Malaga nie stresuj męża
Mój daje się chętnie ;D wykorzystywać i nawet mu się to podoba ;D ;D
malaga
Fanka BB :)
sowiuk pisze:Malaga nie stresuj męża
;D ;D ;D ;D
S
sowiuk
Gość
Życzę Wam dziewczynki miłego weekendu! Odpoczywajcie, starajcie się ;D ;D ;D
Do poniedziałku!
Do poniedziałku!
reklama
A
Agutek
Gość
sowiuk pisze:Życzę Wam dziewczynki miłego weekendu! Odpoczywajcie, starajcie się ;D ;D ;D
Do poniedziałku!
wzajemnie
Podziel się: