reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
kurcze niestety czaly czas mi wyskakuje....Unfortunately your request for membership could not be processed favorably at this time. You may want to try again in a few days. This is not an error, please consult Membership Policy for more information. In addition please review the following important notes:

Witam Was wszystkie serdecznie!
Choć od dłuższego czasu czytam forum, to właściwie się nie odzywałam.
Ale od niedawna zaczynamy myśleć z mężem o maleństwie. Bardzo chciałaby zostać mamą...
Więc od niedawna właśnie stosujemy "wpadkę kontrolowaną"

W ubiegłym miesiącu okres spóźnił mi się ponad tydzień, jakoś zaczęłam myśleć, że może się duało...ale jednak @ przyszła. Chociaż się tego spodziewałam, bo ciąża była mało prawdopodobna, to jednak było mi troszkę przykro i smutno :(
No, ale w sumie bez zabezpieczenia kochamy się dopiero od tego cyklu, więc jestem na samym początku drogi.

Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do siebie.

Aha:Mam na imię Marta, mam 24 lata i jestem z Poznania.

Dzięki dziewczyny za miłe przejęcie.
Ja przez jakieś 5 lat brałam pigułki. Odstawiłam je ok 3 miesięcy temu, ale mój cykl nadal nie jest zbyt regularny. Może to i lepiej, bo wpadeczka będzie mniej "kontrolowana"? ;)

Pozdrawiam Wasz wszystkie serdecznie!

reklama
Do góry