reklama
Joanna@
Fanka BB :)
kurcze niestety czaly czas mi wyskakuje....Unfortunately your request for membership could not be processed favorably at this time. You may want to try again in a few days. This is not an error, please consult Membership Policy for more information. In addition please review the following important notes:
Witam Was wszystkie serdecznie!
Choć od dłuższego czasu czytam forum, to właściwie się nie odzywałam.
Ale od niedawna zaczynamy myśleć z mężem o maleństwie. Bardzo chciałaby zostać mamą...
Więc od niedawna właśnie stosujemy "wpadkę kontrolowaną"
W ubiegłym miesiącu okres spóźnił mi się ponad tydzień, jakoś zaczęłam myśleć, że może się duało...ale jednak @ przyszła. Chociaż się tego spodziewałam, bo ciąża była mało prawdopodobna, to jednak było mi troszkę przykro i smutno
No, ale w sumie bez zabezpieczenia kochamy się dopiero od tego cyklu, więc jestem na samym początku drogi.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do siebie.
Aha:Mam na imię Marta, mam 24 lata i jestem z Poznania.
Choć od dłuższego czasu czytam forum, to właściwie się nie odzywałam.
Ale od niedawna zaczynamy myśleć z mężem o maleństwie. Bardzo chciałaby zostać mamą...
Więc od niedawna właśnie stosujemy "wpadkę kontrolowaną"
W ubiegłym miesiącu okres spóźnił mi się ponad tydzień, jakoś zaczęłam myśleć, że może się duało...ale jednak @ przyszła. Chociaż się tego spodziewałam, bo ciąża była mało prawdopodobna, to jednak było mi troszkę przykro i smutno
No, ale w sumie bez zabezpieczenia kochamy się dopiero od tego cyklu, więc jestem na samym początku drogi.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do siebie.
Aha:Mam na imię Marta, mam 24 lata i jestem z Poznania.
S
sowiuk
Gość
no i zaczął siękolejny dzień oczekiwania. Miłego dnia !!!!!!!!! :-* :-*
A
Agutek
Gość
Tuska8 witaj wsrod nas. Zapraszam do watku glownego - tam jest nas wiecej
Dzięki dziewczyny za miłe przejęcie.
Ja przez jakieś 5 lat brałam pigułki. Odstawiłam je ok 3 miesięcy temu, ale mój cykl nadal nie jest zbyt regularny. Może to i lepiej, bo wpadeczka będzie mniej "kontrolowana"?
Pozdrawiam Wasz wszystkie serdecznie!
Ja przez jakieś 5 lat brałam pigułki. Odstawiłam je ok 3 miesięcy temu, ale mój cykl nadal nie jest zbyt regularny. Może to i lepiej, bo wpadeczka będzie mniej "kontrolowana"?
Pozdrawiam Wasz wszystkie serdecznie!
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Tuśka, wotam ciepło i słonecznie i zycze pięknej wpadki
Podziel się: